Det blev en lång dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201024
och det är Evert & Eilert som har namnsdag.
FN- dagen i dag
 
Då är helgen på gång och jag skall ha en skön inomhusdag i dag, det regnar och jag går bara ut om jag måste, det är inga problem för jag har regnjacka och paraply Hugo så det bekommer mig inte. Nej jag är mer åt att ha en mysig stund i hemma vrån.
 
Men jag börjar med min dag och min morgon, bädda sängen, toa besök och allt annat där, min frukost som i dag har en tekaka till morgon te. Ja då är det ju bara att fixa det sista och köra på med en film kanske. Det är ju ändå en helg så det går säkert super duper bra.
 
Nu skall jag fortsätta min dag och se vad jag kan ge dig för galenskaper. Jag har nu bestämt mig för att ta en fika med Camilla och Thomas, min man skall se på trav och kolla läget på alla hästar som är med. Han lämnar en trav rad i dag tror jag, det är ju hans grej så det får han göra.
 
Då så jag är nu på väg mot Karlssons och det är ju lunch strax, det blir ju super bra det. Men va, dom har möblerat om igen i sovrummet, det blir så bra och det är hur bra som helst. Ja vi tar en go fika och då är det bara att njuta av den och lite snack.
 
Vi pratar om morgondagen och det som kommer där. Det är ju go fika med Stefan så då är det ju hur kul som helst. Ja det blir jätte mycket att fundera på, vad ger man en man som har det mesta? Man kan ju bara se till att ge en uppskattning, han är ju en golfare med en segelbåt.
 
Så det blir lunch hos Karlssons och det tackar man inte nej till. Jag har en liten sak att kolla, är det så att jag får med mig massa byxor av Camilla, hon rensar skopen igen. Hon är så trött på kläder och hon är så trött på att det är så mycket. Tur att jag hjälper henne och kastar en del.
 
Thomas gör också en höstrensning, det är ju nyttigt att rensa ibland, gammalt skall ut och man kan vänta med att ersätta också. Ja det är ju bara att se vad man använder och vilket man INTE använder. Jag skall också göra det, jag har så mycket kläder jag också, det är nog bra att ha bort lite. Det man inte använder är bara att kasta.
 
Så nu skall jag åka hem och se till att fixa mat, men vänta nu. Jag skall ju till Pia på jobbet, fan det höll jag på att glömma, få se nu, vad är klockan 17.00, det blir bra då kan man fixa kycklingen senare. Jag åker dit gubben kommer snart.
 
Kommer till jobbet i och fixar en massa papper som jag måste. Vi snackar lite och så kommer vi att ha en liten skratt stund, tokiga saker händer både här och där. Jag hoppas att det blir bättre med tiden. Jag får reda på att Hilda jobbar på C så jag går dit. 
 
Hälsar och får en kram av henne. Allt väl med Hilda och hon berättar att Emade är på 1E, då måste jag åka dit och säga hej, hon vara min elev och nu är hon timmis. Det är så kul, hon är så duktig. Det blir en längre visit här än vad jag har väntat mig, det gör inget för man kan bara hälsa på mina kollegor när de jobbar.
 
Så hem igen, pratar med Pillan på vägen hem och där får vi inte ut något heller, vad skall man köpa till Stefan? Jag gillar inte detta för jag tycker det är så svårt att hitta något bra, det får bli ett par triss, kanske han har turen på sin sida i morgon.
 
Hemma, pratar med Camilla också, det blir så att hon kommer till mig, Thomas och Stefan skall golfa klockan åtta på söndagsmorgonen. Ja våran middag blev väldigt sen, men det är bara att gilla läget ibland.
 
Ja kyckling och potatissallad, rätt okej middag när man inte är hungrig. Jag gillar inte potatis sallad och det blir en liten klick så ett bröst på kycklingen. Det blir bra, kollar på TV tillsammans och jag blir så trött, min mage har världskrig och jag hoppas jag kan somna.
 
Klockan är 22.30 så nu vill jag somna, hoppas på en bra natt och mindre uppror i magen.
Ses igen i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0