En bra dag bara

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 2010229
och det är Viola som har namnsdag.
 
Vaknar upp till en ny och helt oskriven dag. Med detta vill jag säga att det är helt okej att ha en oskriven dag, inget planerat, inget som måste göras och bara forma dagen som du vill. Det är din dag och du fyller den med exakt det du vill.
 
Jag startar min dag med att fixa morgon stök, sen eller rättare sagt nu kommer min frukost. Det blir på med mjuk musik och en stunds avslappning för att sen njuta av min dag, andas in, andas ut långa ande tag. Det ger en så mycket lugn och så mycket harmoni.
 
 
Jag har ju tvättstuga, men va fan. Det är så tråkigt, så redigt tråkigt. Men man kanske skall fixa denna så att man kan komma i väg sen, jag har ju i alla fall lite att fixa i dag. Eller inte att fixa fixa utan att hänga med på. Det blir lite Karlssons tid och sen är det middag med vänner i kväll. En stående dag för att fixa med gitarrilektion för Camilla.
 
Då så, tvätt, tvätt, tvätt. Ja åker upp och ner och så till slut är jag klar och jag kan verkligen känna mig nöjd, trotts en värkande hand. Min vänstra handled, den som är stelopererad, värker en smula för mycket. Min tanke går till att jag då kanske har något på gång här. Inflammation eller är det något med staget som sitter där?
 
Ja ja min läkare ringer mig mellan stöket i tvättstugan, jag får en tid och så kan jag andas ut. Nu skall han i alla fall titta på den. Hoppas smärtan lägger sig så jag kan ha lite normal tid. Det ordnar sig, det brukar göra det. Inga större saker som kan gå fel eller inga större saker att oroa sig över.
 
Klar i tvättstugan, nu skall jag bara se till att ta och hänga in, lägga in allt på rätt plats. Det är ju det som är grejen med tvättstuga, man får in allt på en gång eller nästan i alla fall, vissa saker måste torka lite till. Men i det stora hela är allt klart. Då kan jag återgå till min dag.
 
Skall hänga med Thomas och Camilla i dag så det är ju en kul sak. Typ att lite hus koll, det är en rolig sak vi har för oss lite nu och då. Alltid kul att hitta något bra till en själv eller hur? Nå väl vi är ute och söndags åker för att bara titta på olika ställen där dom bygger och har sig. Det är nu dags att ta en fika på Brinken, så vi tar oss hem.
 
Då så hur har vi det nu då? go fika och lite avslappning i soffan, känner mig lite trött, det är ju galet vad det kan kännas skönt att bara vara. Då så en eftermiddag klar och nu inkommer kvällen med middag för oss. Det är ju bara att njuta av den härliga kvällen och gästerna.
 
Vilken god köttgryta Thomas fixa, det är ju galet vad det är gott allt han gör. Ja hemma kokar är alltid det lilla extra som man kan bara älska att äta. Nå väl här sitter vi nu och äter, det är så gott, så trevligt sällskap och massa saker där till. En film kommer på och sen är det bara att njuta av kvällen.
 
Det blir så trevligt och så skönt så det är bara att tacka för en underbar och mysig kväll. Alltid lika rolig att ses. Det blir lite så där vad säger man? Upprymd kväll med fina vänner, så trevligt. Ja då tar denna kväll också slut, Allt roligt tar slut någon gång med det jag vet är att den kommer åter om man tar hand om den. Så till nästa gång.
 
Jag lämnar Brinken för i kväll och det är då så att jag skall se om man kan hänga in lite av de kläder som var små fuktiga från tvätten i morse. Det är dom säkert så jag kan få bort dom också. Sen skall jag göra en kväll. Och hoppas på en skön natt med allt vad det kan innebära.
 
Tack för att du kom in och kolla läget hos mig.
Det är kul att se.
Ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0