En dag för mig

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201010
och det är Harry & Harriet som har namnsdag.
 
Jag skall starta med att gratta en ung dam som har sin födelse dag i dag.
Lava Johansson
 
Då så min morgon är  på gång och måste ju säga att min natt har varit så otroligt bra. Fick så mycket gjort i går så det känns som en lättnad för mig. Ja ibland måste man kämpa och så blir det bra efteråt. Jag har inga som helst problem med hur mitt liv har format sig.
 
Jag har en familj (med alla i den som till hör min familj ), en man, en bostad, ett jobb, fina vänner.
Har minna minnen och jag har allt som komma skall. Då är man nöjd och fortsätter framåt och har det att tänka på. Vad nöjd med livet, vist det har massa svårigheter och man väljer att tampas med dom på sitt sätt. Men man skall alltid bara ta sitt skit.
 
Då kan jag starta med min frukost och mjuk musik, av  slappning och andning så kropp och själ kommer till ett. Det är så skönt att kunna vara i nuet och bara vara, allt runt omkring mig är inte alls svårt att hantera, med rätt verktyg går allt att laga, åtminstone så pass att det fungerar.
 
Ja det är lycka blandat med sorg, ångest och oro. Men det är bara att ha det rätta verktygen så kommer man framåt. Jag har inte så mycket som är jobbigt i dag runt mig, det är en fördel. Jag har djup sorg och det är många som lämnat jorden, nära och kära även vänner och andra så klart.
 
Vissa för tidigt och vissa som man gärna hade vilja ha kvar. Men jag kan inte få till baka dom och då är det minnen som präglad deras liv tillsammans med mig som jag kan ta fram och le åt, minnas skratt och även alvaret i ett samtal.
 
Om svek, kärlek och bus. Ja livet är väldigt komplex och varför vissa saker existerar det svaret har vi inte. Jag vet bara att sorg och lycka har alltid funnits och det är ju bara att se hur man kan komma över detta med livet i behåll. Saknaden efter de som lämnat jorden kommer man alltid bära i minnet, dom fina man har i hopp med just hen.
 
Min dag är nu så pass långt gången att det är nog dags att klä på sig, en dusch först och så starta dagen helt okej för denna lördag som jag skall njuta av. Då så let´s go. Lördagen är påbörjad. Det är bra och allt känns okej.
 
Har städat och vikt ordning på mina tröjor i skåpet. Det är koftor för sig, tjocka tröjor för sig, långärmade i en hög och kortärmade i en. Klänningar hänger på ett ställe och skjortor på en plats andra på en sida. Det skall vara ordning så jag hittar det jag vill ha.
 
Sen har jag flyttat runt i strumplådan, mina korta strumpor lägger jag längst bak då det är dags för vanliga strumpor nu. Så är det trosor och Bh:ar som skall läggas i ordning. Allt på sin plats, det är mitt stora dilemma som jag har.
 
Lunch hos Karlssons
 
Det är lite så att jag skall över till Camilla för vi skall handla, det är ju det hon behövde en push på. Att komma ut och se folk. Det blir inte så lätt, det är ju bara att försöka hela tiden. Hon har en tuff dag och vi tar en ny start på måndag.
 
Jag tar och handlar och kör hem potatis och annat till henne. Jag titta på film med henne sen skall jag allt försöka ta mig hem med mina varor. Det är också så att jag och Ari är bjudna på middag på Brinken i dag så det blir super gott, lax blir det.
 
 
Det blir en riktigt bra kväll och maten blev super. Vi kollar film, har go fika och bara är. Så skönt. Då så nu tar jag en sista koll på kvällen och sen skall jag sova. Du vet köra hem, fixa och trixa hemma så allt blir bäst. Sov gott och har det super bra.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0