En sån där dag.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201012
och det är Valfrid & Manfred som har namnsdag.
Vecka 42, dag 286 på året.
 
 
Grattis gubben på din födelsedag
 
Ny vecka och en ny måndag, det är bara att gå upp och gratta gubben på riktigt i dag, han har inte sån lust att åka i dag, jag vet han vill så gärna vara hemma. Han tycker dock att det är lite bra att ha ett jobb, så ibland får man bita i det sura äpple och ta sig till jobbet.
 
Hur många år har inte jag gjort det? Jag har inte alls någon lust att jobba men hur skall man få i hopp det till pensionen annars? Ja det är bara att bita i det sura äpplet. Jag hoppas att denna dag ger lika mycket som de andra dagarna. 
 
Jag skall inta frukost och njuta av mjuk musik och bara frukost. Det är nu också så att jag skall njuta vidare av min morgon. återkommer. Då så då kan jag återgå till min dag som kommer att vara en smula motsträvig. Jag har ingen stor lust till något i dag. Kan säga att rullgardinen kom lite plötsligt. Det är lite upp och ner med minuters mellanrum.
 
Jag skall göra det bästa av min dag ändå, jag har en himla tur att jag kan koncentrera mig när jag behöver. Som när jag skall köra bil, det är ju tur de. Jag Har en hel del i min skalle och det kan också vara så att jag har för mycket i skallen just nu och svårt att få saker på rätt plats. Jag kan ju då bara lugnt luta mig tillbaka och andas lite.
 
Nu så känns det bättre, då hoppas jag att min dag kan vara på detta viset hela dagen. Man vet aldrig när nästa dipp kommer. Jag får lov att kämpa lite i dag. Det är ju så när känslorna rinner över så att säga. Med tankarna hos Linus och andra kan jag lätt bli ledsen och till och med väldigt ledsen. Då är det skönt att ha några i familjen nära.
 
 
Så lunch hos Camilla och det blir inga vräkande luncher, det gäller att få i sig den också. Både hon och jag fryser som fan i dag och jag har sån magknip och det känns inte så kul. Vi tar lite i taget och hoppas det går över. För det går om jag jobbar på det. Lite serier och te kan hjälpa.
 
I går blev det mycket gott kaffebröd och tårta så det är väl inte så lämpligt i dag. Jag nöjer mig med te, tack. Det är soffhäng i dag, helt galet vad det kan vara olika vissa dagar. Det är inte så lätt allagånger. När jag tänker på lilla Linus och vad han gick igenom är det inte så lätt att känna annat en sorg, smärta och ledsamhet.
 
 
Men vi kämpar varje dag, vad annat kan man göra? Inte så mycket. Nu skall jag hämta Ashani och Juhani så vi kan äta middag i hopp. Det är ju bara att njuta av Thomas goda gryta. Det blir lite abrpt slut efter som killen får ett migränanfall. Det är över två år sen sist. Men det är lika jobbigt i alla fall. Så nu är det bara att köra hem han och se till att han lägger sig i sitt mörka rum.
 
Jag tar och gör kväll och jag kan ta ett par samtal. Det låter som en bra ide.
Då så vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0