En spännande dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201003
och det är Evald & Osvald som har namnsdag.
 
Denna dag kommer att vara spännande och rolig. Mae jag skall starta på ruta ett och då skall jag masa mig ur sängen. Jag skall fixa med dusch och kläder, åter kommer straxt. Så nu tar jag lite frukost och skall njuta en stund av den. Lite viktigt att man skall få en skön morgon, varje morgon.
 
Så mjuk musik och ljusen är tända. Då kan jag bara njuta och få en skön balöans i kropp och själ. Det är nu snart dags för att åka till Solna och njuta av den sköna dagen. Det kan ju komma bilder under dagen så man vet aldrig.
 
Ja då är man i väg mot Silna och Art Of Make Up School och lite nagel skoj. Det är Maria som håller i utbildningen och jag skall vara nagelmodell till Camilla. Men eftersom Maria skall visa lite hur man gör lånar hon min ena hand.
 
Men först är det då lite info om olika saker om naglar och vad man skall göra och inte göra. Det blir ju lite korvstoppning för eleverna. Men det skall säkert gå super bra. Intressant att höra på tycker jag också.
 
Övre bilden har Camilla gjort
Nedre är det lärran Maria som gjort.
 
Då skall Maria då fixa min ena hand, först borttagning av gammalt lack, sen manikyr och så lite nya färger och dekorer. Jag är så nöjd med detta och det ser lite kul ut med massa färger, varför skall man bara ha en färg?
 
 
Det blir lunch och då kommer bonusdottern Pernilla och gör oss sällskap. Det var ju mycket kul. Jag hoppas att det blir en bra lunch för oss, jag beställde en souvlaki med kyckling. Så det var super gott. Nu skall vi tillbaka och det blir Camillas tur att fixa naglar.
 
Det blir också väldigt kul. Hon väljer en neonrosa och det lyset upp vill jag bara säga. Det är så att Pernilla blev klar också, ena eleven hade inte någon modell så då passa det bra att Pernilla kunde ställa upp.
 
Eftermiddagen går fort och nu skall vi ta en go fika hos Pernilla. Viktor och Ebba är hemma och det är alltid lika roligt att träffa dom. Thomas och Stefan är och spelar golf så dom kommer snart. Jag har inget bråttomt så vi kan snacka skit och ha en skön go fika.
 
Så kommer gubbarna och de tar också kaffe och bulla. Vi snackar om i morgon och då skall vi träffas 09.30. Eleverna skall öva mer på dikor och allt annat dom skall klara av. Detta kan ju bli så kul.
 
Då skall vi hem, åker förbi Linus och tänder ljus. Sen släpper Thomas mig hemma. Kommer upp och Ari sitter och tittar på trav. Då kan jag sätta mig här och skriva lite. Min man och jag måste handla så det är bara att invänta att travet skall vara klart snart.
 
Min man och jag åker och handlar, det är väl ett måste antar jag. Det tar inte så lång tid, jag vet vad jag vill ha. Så nu hemma, gubben fixar middagen, det blir en skaldjursröra på en smörgås och lite juice till. Lätt och gott.
 
Då så vi tittar på en film och vi har sällskap av varann. Det är tyst och lugnt det är bara han och jag. Så det blir en trevlig film kväll. Han somna vid halva rullen, men det är ju så han är trött. Jag ser färdigt filmen och det är rätt bra att bara lägga sig.
 
Jag väcker Ari och han lägger sig i sängen, vi somnar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0