Fin fika i Solna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2010225
och det är Inga & Ingalill som har namnsdag.
 
Det är slut på sommartiden nu och man fick en extra timme att sova i dag, det känns bra men min natt har kantas av väldig magknip och jordbävning i min mage, tror jag vara uppe tre gånger i natt och det gjorde inte saken bättre med detta, jag har sovit från och till hela tiden, bra drömmar men vakna i alla fall.
 
Det är nu så att jag skiter i att ligga och snurra fram och tillbaka, jag tror jag vill bara få ordning på min mage. Ett WC besök, händer inget, tar frukosten och sen behöver man ta det lugnt för det blir mer panik i min lilla mage.
 
Nog snackat om min mage, jag har haft fina drömmar i natt, bland annat en liten julafton i Ärla, det var så mysigt. Jag har också drömt om en båtresa (jag gillar inte båtresor) Det var en bra resa med trevligt sällskap, man äter god mat och sen är det bara att njuta av solnedgång.
 
Det blev en kalas middag också, men där vet jag inte vilka som var med, det var många. Det var fin mat och det var många människor mins jag. Så det var inget mer som kom fram, varför denna middag eller vilka som var där. Jag skall nu i alla fall fortsätta min morgon.
 
Frukost, och allt annat morgon stök är klart och jag skall börja min dag med att njuta av mjuk musik och lite andning. Alltid bra att börja med yoga på morgonen och det är alltid bra att känna sig ett med kropp och själ. Då kan man alltid se klart på saker.
 
Det må vara sorg i mitt liv, men i detta läge måste man se klart på alla saker och det är så bra att inse att man är på rätt spår och inte ett destruktivt beteende. Jag har min kropp och själ i ett. Helt makalöst bra kan jag säga. Helt makalöst. Massa syre till lungor och huvud, allt är så bra som det kan bli.
 
Men det skall fixas lite i dag, Stefan fyller år, så ett kort och lite triss får bli hans present i dag. Hoppas han har tur med lotterna. Han behöver verkligen en ny bil, det skulle vara något.  Jag plockar upp Camilla sen tar jag upp Ari , det är nu dags att ta sig till Solna.
 
 
 
Lunch väntar och sen massa go fika. Det är så trevligt att bara njuta av denna dag och se vad detta leder till. Stefan och Thomas var ute och spela golf så det är ju bara att invänta dom, just dom har lunchen med sig. Ja vi var där i 20 minuter bara innan dom dök upp med lunchen.
 
 
Vi tar oss en mycket god lunch, det är så gott. Man får spara på maten så tårtan får plats. Då så nu är det kalas på hög nivå. Tårta, kladdkaka, 7 sorters kakor, kaffe, te och mycket gott humör på alla. Så trevligt, man får va försiktig i dessa tider, nu under Corona. Det är tur att vi bara är sex stycken och vi kan lätt hålla avstånd.
 
Då så jag skall nej vi skall dra oss lite tillbaka. På vägen hem skall vi allt tända lite ljus. Det blir bra. Så vi skall åka och då är det tack och hej. Kram på er och ett stort grattis en dag före till dig Stefan. Jag hoppas att det går bra med allt nu, födelse dagen i morgon, din rygg/handled, massa gratulationer i morgon och så vidare.
 
 
 
 
Kort grav runda då jag inte åker till min bror i dag. Vi kommer med massa ljus näste helg, då blir det
 "fireworks". Det är bara att fixa de närmsta i dag, det är ju inte så många allt som allt heller, men nu kör jag nära hemmet.
 
Så ingen middag i dag då jag är proppmätt fortfarande och det är ju galet, jag skall ta en siesta och vila magen lite. Klockan är ju bara 17.00 så man har ju gott om tid i kväll att göra en liten paus i dagliga fix.
 
Det blir bara segt och trött så jag kan kolla på tv medans min man spelar lite. Jag hoppas kvällen tar god tid på sig, jag har ju bara ingen lust att denna dag skall gå till enda. Det är en mycket fin och lugn kväll. Man hinner andas och bara känna sig bra. kropp och själ är ett.
 
Jag skall nog köra på lite med att masa mig till sängen annars somnar jag på soffan, det är INTE så bra för min rygg.
 
Ses igen .
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0