Grattis Ari

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201011
och det är Erling & Jarl som har namnsdag.
 
Jag har en söndag, en skön och härlig söndag att ta hand om. Det är dock efter denna dag slut på helgen, det kan  ju vara lite jobbigt och man kan ju känna att man är lite ledsen för att helgen är slut. Men det kommer nya helger och man får glädjas åt dom. Då så nu tar jag ett stadigt tag om detta och kör sakta iväg dagen.
 
Musik är en sak som är viktigt för mig på morgonen, lugn och mjuk musik, Jag skall inta min frukost och det känns helt okej och jag tar en stunds lugn och ro, allt är bara lugnt och jag kan få min inre styrka tryggad. Så skönt, så super bra. Andas och bara vara en stund. Ett råd jag kan dela med mig av.
 
Släppa alla tankar, bara låta allt i sin kropp bli ett, underbart vill jag lova. Man blir en ny människa varje dag, man orkar mera och man mår bra av det. Min livsfilosofi helt enkelt. Att bara ta hand om sitt inre är så värt alla andningar, sträckninga, fokusering och meditation. Jag har ju då lite healing också i mellan åt, det är super så man kan komma till det man hade en gång i tiden när livet bara var.
 
Jag har tänkt gratta Ari, för han fyller år. Det är egentligen i morgon men då är han ju inte hemma, det är ju bara så det blir. Ja har messat alla barn och så fått svar från nästan alla. Så då får vi se vilka som kommer på Aris go fika. Det har jag ju på Brinken för hos mig får vi inte plats.
 
Mitt vardagsrum är så litet att man inte ens kan vara sex stycken där, ha ha ah. Nä så illa är det inte, det är bara litet. Men vi behöver inget mer så det är ett val jag har gjort, eller vi har gjort. Så då är det bara att köra på då. Pernilla hämtar tårtan och Camilla har fixat med koppar och bullarna jag lämna hos henne i går.
 
Det är ju bara att åka ner och se till att allt är klart, vi skall nu fira gubben lite. Det blir inte så sent och det är ju bra för alla inblandade. Det blir tårta, bullar och kakor. Så klart kaffe och te.
 
 
Tårtor
"Födelsedagsbarnet"
 
Stefan och Rickard
 
Ebba och Pernilla
 
Jerry och Thomas med Camilla
 
Ashani och Robin

Då så är detta firande slut och det är bara att packa i hopp och åka hem. Så det är ju bara att tacka Karlssons för utlåningen av sitt vardagsrum, och även dom som vill hylla Ari. Tack för det. Vi får göra om det igen en annan gång.
 
Jag har inget som helst matlust i och för sig. Men Ari kockar middagen så det är väl bara att köra på att äta lite. Det blir en film hemma och sen är det väl bara att lägga sig och sova, seg och trött. Men en bra söndag är det. Vi ses igen och det är ju det som är så kul med en blogg.
 
Du läser om du vill eller så låter man bli.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0