Hörselprov i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201009
och det är Ingrid & Inger som har namnsdag.
 
Vilken natt det har varigt, sovit och är så skönt utvilad, jag har ingen som helst problem, jag vet att jag har drömt och att jag har sovit djupt. Det är inget som kommer till mig så den drömmen får återkommer vid ett senare till fälle, jag skall nu njuta av min dag och bara ha en skön dag som bara kan ge mig det jag vill ha.
 
Mjuk musik, ljus, andningar, känna nuet och vara fokuserad. Jag har nu kropp och själ i ett, så min frukost är det jag skall njuta av ett tag. Ja den tar sin tid då man inte skall stressa med maten. Jag får problem med min mage då och det vill jag inte.
 
 
Det är bara att ta det lugnt, om en stund skall jag till Älvsjö, på hörselkontroll. Helt okej att få det gjort nu, då får jag mitt svar om det är skadad trumhinna eller ej, Men det är säkert helt okej. Ja det blir så bra att få detta fixat. Ja då så mor Älvsjö och läkarbesök.
 
 
Det är ett hörselprov jag skall avlägga. Det tog knappt 30 minuter. Så är man klar och resultatet är trotts allt bra. Över den gröna linjen är bra, strax under är helt okej. Jag har bara svårt med dom allra högsta tonerna.
 
Då skall jag bara se till att komma till dottern min och ta fika med henne och Thomas. Det känns så bra och det blir ju en skön förmiddag så det är bara att njuta av lugnet och det fina sällskapet. Jag har inget emot att vara här. Det är i alla fall en bra sak för mig i dessa jobbiga tider. Thomas har hittat en treangel som Linus gjore för ett tag sen, han gillade också DIF.
 
 
Lunch blev det också, Thomas fixa en wok med kött, grönsaker och ris. Super. Missa dock att ta bild. Men det blir nästa gång. Jag har en bra eftermiddag också. Anna P kom och det var super trevligt, en helt underbar människa. Vi fikar och snackar lite. Camilla och jag tittar sen, när Anna gått, på Peter Pan.
 
Det blev lite utdraget med tiden. Jag skall ha tvätt så jag måste skynda mig hem nu. Bee spinner på och jag är hemma 17,55. Så packar i hopp tvätten som inte alls är så mycket i dag, det är ju skönt. Ner med den och starta maskinerna. Upp igen, nähä ingen gubbe än, han kommer lite senare i dag sa han så vem vet han kan ju komma senare än senast.
 
Då så min gubbe är hemma och han skall hjälpa mig upp med tvätten och så kan jag fixa i ordning allt runt min lägg dags. Kollar nyheter och en film, men somna sen av trötthet. Lika bra tycker jag.
Vi ses i morgon och det är kul att se att du är med mig.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0