Kul söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201004
och det är Frans & Frank som har namnsdag.
 
Men vad trött jag är, det känns som om jag skulle vilja lägga mig igen och dra täcket över huvudet. Men det går straks över så jag kan ta min frukost. Det är bara att köra och så vaknat man väl till, jag skall vara nagelmodell i dag också och få lite roliga saker även på vänster hand.
 
Då så frukost och mjuk musik med ljus tända, en tanke på puppan som har sin födelse dag i dag. Jag har sådant hål i mitt hjärta, saknad till tusen är du. Jag har inga ord, stor saknad. Det är inte lätt detta men jag kämpar varje dag med detta, så många som fattas mig, så många jag inte kan träffa, krama, och säga till: Jag är här för alltid.
 
Min dag skall då fortsätta och jag skall bara ha en lugn start på denna dag, en skön och balanserad morgon. Det är lite dripp dropp mot mitt fönster och jag har 14 grader just nu. Det är alltså dags att ha min reflex jacka, det är ju bra i regn också, slipper bli blöt.
 
Då är jag klar med allt vad min morgon innebär och även då med min frukost, det är bara att köra på och hoppas på en spännande dag. Så kul så roligt Kommer säkert mer bilder i dag, jag skall allt ta  lite roliga i dag hoppas jag.
 
Vilken dag, massa roliga färger och massa annat roligt har det varigt i dag. Jag har fått nytt shellack så det är nu snygga fingrar alla 10. Detta är också en bra dag att bara vara med Camilla och se henne blomma upp.
 
Gårdagens händer
 
Min höger hand
 
Min vänster hand
I dag fixa Camilla om min vänster hand
Konsentrerad
Mycket att tänka på
Här tar hon bort gammalt schellack
Här målar hon sina naglar
Resultatet
Mina nya, fyra på vänster och den franska manikyren får en spets dekor. Höger långfinger får ett nytt utseende.
 
Thomas kom och hämta oss, det var jag glad för. Det blir bara bättre och bättre denna dag. Tack Thomas för att du hämta oss. Jag är rätt tom i skallen efter dessa två halvdagar. Det skall bli skönt att relaxa hemma med gubben.
 
Då han nu gör middagen är jag helt nöjd med det. Han har också bytt lampor på Bee så nu kan jag bromsa och att alla bakom ser det. Det är ju bra, Bee skall besiktas snart. Har en tid i oktober. Så det är super tycker jag.
 
Nu är det mat och jag skall bara ta det lugnt i kväll. Titta på tv och se till att ha det bäst. Helt plötsligt blev jag super trött och helt slut, maten var super och nu kan man bara släppa taget. Har lite healing i kväll så det skall bli skönt. Jag har inte alls något annat att göra för i kväll.
 
Det är bara njuta och sen att lägga sig för att sova.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0