lång dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201021
och det är Ursulla & Yrsa som har namnsdag.
 
Ny dag och nya utmaningar, det är inte så jobbigt med de hela för jag tycker att jag har koll på mina utmaningar, man tar sig inte vatten över huvudet i alla fall. Det är ju bra. Det blir sådant som är bra för mig, det är ju självklart att man skall fixa det.
 
Min frukost och allt annat morgon hets är klart och jag kan bara njuta av mitt lugn och mjuk musik. en skön morgon helt enkelt. Det är ju bara att ta för mig. Så skönt ,med ljus och allt, sådan fin morgon jag har, sådan fin morgon att njuta av.
 
Andas in och andas ut, se de fina i livet och njut av min dag, det är vad jag gör här och nu. Inga störande moment eller måsten, bara jag min kropp och skäl, musik och andning, ljuvligt skönt. Vilken start på denna dag känner mig så fokuserad och allt är så skönt.
 
Jag har nu en tvätt som skall ner och jag får allt ta tag i den så att det blir bra. Först ner och starta maskinerna, då är det så att torktumlaren är trasig, inte förvånad en gammal maskin. Ja så är det ju stora maskinen, himla synd att den fortfarande är trasig.
 
Nå väl upp igen och så invänta nästa tur ner och upp, efter att jag startat en ny maskin och hänger upp. Hemma tittar jag på lite TV, tar te och njuter av lugnet en stund. Det är ju bara att köra på och det är ju bara att visa framfötter. Det är väl okej med det eller.
 
Ner och ta upp lite för att hänga mer. Så nu kan detta vara till klockan 10.15. Så tar jag upp det sista, håller tummarna att det är torrt. Ja så är det, det måste vara torrt. Jag vilar en stund och är nu på väg att hämta allt, det är torrt vilken tur jag har, kan bara hänga in allt i skåpen hemma.
 
Det var det nu kan jag dra mig till Brinken och invänta klockan en smula. Jag har lovat Johani , mot bensin, att hjälpa han med lite saker, så som hämtas efter jobbet, köra han, hämta saker, ta en fika, köra han till Jordbro. Ja en mycket snäll mamma det måste jag ju säga.
 
Jag gör så gott jag kan, nu var det också så att Juhani körde dit så jag skall klara av att köra hem. Det är en utmaning som skall tas och jag måste klara av den. Kör allt längre men det kan visa sig sen att det får jag sota för den sen. Smärta i natt när jag skall sova.
 
Nå väl jag upptäcker också att jag har glömt min väska hemma, det är bara att åka hem och hämta den. Men vänta nu ... Mina nycklar ligger i väskan, och den står hemma. Hur tänkte jag nu? En lösning är att jag kan vara hos Camilla och invänta Ari, han kommer ju hem. Camilla har en nyckel också men nu väntar jag in Ari, helt okej.
 
Jag och Camilla tar en go fika och ser några avsnitt. Det är ju så skönt att bara fara en stund, Ari ringer senare och då åker jag hem. Han väntar på mig och då är man nöjd med detta, fixa middagen medans han gör sitt i badrummet.
 
 
Får lite mat koma och det blir inte så bra att äta sent, jag har en stunds siesta och sen blir jag bara skit trött så nu skall jag lägga mig tror jag, gubben kommer också så vi kan sova nu, jag behöver det. Så min dag är nu över och jag kan lugnt starta min natt och ha en god sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0