Lunch i Barkarby

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201002
och det är Ludvig & Lovesom har namnsdag.
 
Min dag råka börja grymt tidigt, somna i går utan masken så det är jobbigt, och då har jag sovit så där. Rätt bra för kroppen är i balans, men så där för att jag har sovit utan masken en längre tid i natt. Då kommer lite trötthet och lätt huvudvärk.
 
Rosa oktober bild. Rosabandet för bröstcancer
 
Men det finns Alvedon för ändamålet, så det är ju bara att ta en, innan mer värk uppstår. Det är ju bra att förebygga. Då så jag har tvätt i dag, det var ju inte så spännande. Jag skall allt se till att det går som en klocka. Då så nu skall jag iväg ner.
 
Frukosten är intagen och jag har lyssnat på mjuk musik så då är jag klar med nästan allt morgon fix. Lugnt och stilla, bara så att gilla läget. Det är nu tvätt och jag skall göra så att ta den ner och fixa den. Inga konstigheter och inga svårigheter. I dag är jag ensam och fixa den, det är inte så mycket så det skall gå. Jag har en litenp irra så det går så bra.
 
 
Då är det klar och jag skall göra mig klar för att träffa Pia. Det är så det blir i dag. Vi skall luncha i Barkarby. Det låter stressigt med massa folk och så. Men se där inte alls. Inte alls mycket folk, det har tydligen gått illa för över hälften av alla butiker här. Det är borta.
 
 
Vi hittar ett ställe att luncha på, jag tar en fish and chips. Det blev ett mycket lyckat val. Här sitter vi och det är super. Jag har njutit av min mat och jag känner mig nöjd. Då kan vi se om jag kanske hittar något. Det är ju bra att få en chns att handla på ett annat ställe.
 
Nu skall vi dra hem och vi hamnar mitt i rusning från norr sidan. Det är massa bilar, hela vägen från Barkarby fram till Fittja är det kö. Några luckor kom här och där men annars rullar vi i 10 till 30 kilometer. Så lång tid detta tog.
 
Hemma möter jag en mycket trött och sliten man, han har inte så lätt på fredagarna när han har kört hem. Det blir nog en stuns sova och relaxa för han. Jag tar en sväng ner till Camilla. Hon vill prata med mig om en sak. 
 
 
Vi har en mysig kväll och det är ju inte så att jag behöver ha bråttomt, min man sover och jag kan lika gärna sitta här. Så jag och Camilla har en middag i hopp och sen kolla vi på serien "Tha Blacklist". Den är helt okej och det är så svårt att sluta, ett avsnitt till. 
 
Men nu skall jag hem och snacka med min man, har en fråga till han. Jag skall vara en nagelmodell i morgon, skall bli lite kul tycker jag. Nu skall jag sova och det kommer att bli bra alltsammans. Dagen är nu till enda och jag kan sova och bara ha en skön natt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0