Mycket fina saker i dag.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201017
och det är Antonia &Toini som har namnsdag.
 
Ny helg med massa saker att göra, och att hoppas göra. Jag har så mycket att säga men biter mig i tungan varje dag. Nä jag skall inte säga något. Absolut inte. Jag har mitt liv och mitt goda på det torra så jag kan andas och starta min dag med en skön yoga stund. Andas och känner att jag fylls av massa härliga känslor.
 
Min frukost är intagen och det är bara att köra på i dag med det som jag skall göra. Det är inga konstigheter och det är inga krusiduller alls. Det är bara en ren dag som ligger framför mig. Helt enkelt min dag. Så jag har den och jag kan göra vad jag vill med den.
 
Skall bara njuta av en vacker dag med eller utan sol. Det spelar ingen roll för dagen är på gång vare sig jag vill eller inte. Då skall jag se hur det blir med dagen, som du vet kan man läsa det här. Men om man skall klaga eller vara du i huvudet behöver man inte ens läsa.
 
Jag har skrivit att jag gör min dag utan att någon skall styra den. Jag är jag och jag gör det jag vill med min tid. Det är sorligt att man kan tro att man styr någon. Jag har mina rättigheter och jag styr mitt liv själv. Vad är du att komma och säga något till mig? Nä det gör man bara inte. Har jag mitt och det är mitt.
 
Detta kan bli en super duper dag och det är bara jag som väljer vad jag skall ha i den, få se.... Kan det vara mer spännande? Ingen vet vad det skall stå här näst, inte jag heller. Så då är badrums fix, sovrums stök (plocka undan och bädda) . Så kan jag då ha min dag helt som jag vill, bara jag vet vad jag vill.
 
Hämta upp min dotter, vi skall kolla ögon på oss båda två. jag behöver säkert nya brillor. Det var två eller tre år sen sist. Så då är det nog dags i gen. Ja tar en fika med Karlsson och kollar på Star Wars. Den är så bra. Det är en bra start på dagen, och framförallt en sak jag vill. Det blir så att vi alla tre åker ner till centrum. Så kul, då skall vi se.
 
Det blir en noggrann undersökning på mig efter som jag inte kollat synen på tre år /det stod på deras dator). Så skall man välja bågar och så glas och så ramlar pengarna i väg. Jag köper med mig en bulle och vi skall ta en fika när vi kommer till Brinken. Jo just ja, Camilla skall också beställa nya brillor.
 
 
Go fika det blir så gott och så mysigt. Sitter med tända ljus och njuter av en redig go fika. Jag har så mycket som jag kan verkligen vara stolt över. Min a fina barn, dom har vuxit upp till rediga människor. Har fina barnbarn som förhoppningsvis kan klara sig hela livet, (vila i frid älskade Linus).Jag tycker mina barn har gjort ett bra vuxen liv. Det är väldigt olika allihop. 
 
Det känns bara bra, allt man kan drömma om finns där. Ja jag kan luta mig tillbaka och känna att jag har världens finaste barn. Ja nu tillbaka till go fikat. Det är bara att fortsätta njuta och se vad som kvällen kommer att ge. Har inget planerat så här långt. Jag tar det som det kommer. Middag är planerad i alla fall och det blir chilli con carne.
 
Jag har nu en enda sak till att fixa och det är min kväll, lugnt och stilla, är nöjd med dagen och är helt och hållet väldigt nöjd med min dag. Så det kommer att vara en fin känsla hela natten. Tar och tackar dig för att du tittar in hos mig, Det är ju bara att njuta av en bra kväll du också.
Vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0