Ny dag och vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201005
och det är Bror som har namnsdag.
Vecka 41, dag 279 på året
 
Internationella barndagen
 
Jag är lite seg så här på morgonen, har varit uppe vid 03.15 för jag har haft sådana sendrag så jag fick knalla runt i huset och även smörja med Heatlotion, på med sockor och sen under täcket igen. Det är jobbiga nätter när detta kommer, nu är det ju så att dom kan komma oftare när det är kallt ute, så är det ju.
Men om jag slarvar med sockor på fötterna så är det super jobbigt skall jag säga. Nå väl jag somna om så fick sova lite till. Vakna vid 06.30 och fixa rutinerna för alla mornar, du vet all man skall göra på morgonen i ett badrum.
 
Så nu kommer min mycket goda frukost, i mitt tycke. Mjuk musik och ljus tänt. Vilken skön återhämtning och att starta en morgon på. Lugnet är så behagligt. Det är bara att vara i nuet. Andas djupt och bara vara.
 
Då skall jag ner till Brinken och invänta min dotters återkomst. Jag är före henne och kan då gå in och fixa kaffe och te. Det blir bra så. Ja hinner nästan klart när Karlssons dyker upp, de har lunch med sig, sushi till mig.
 
Vad nice, tack. Hur kommer detta sig? De ville bjuda på lunch så klart jag tackar för det. Så gott detta blir. Min dotter och jag kollar på lite TV och Thomas är igång med bubbelkoppen, rengör den och ser till att starta om den.
 
Då så kommer Miss Paakki också, hon kommer från jobbet och är lagom seg. Vi har go fika och det är ju super gott. Det blir också middag, jag hämtar den på Benevento, det är smidigast tycker Thomas. Vi köper olika så vi kan ta vad vi vill.
 
Vi tittar på en serie som heter "The Order" den är ju super bra, lite magic till vardagen, det är ju bra. Efter ett par avsnitt måste jag hem. Skall upp i morgon inte i ottan med ändå, vatten gympa på gång. Tack och hej tack för lunch och middag, trevligt sällskap och en super duper trevlig kväll.
 
Ja tar Bee hem och sen kör jag Miss Paakki till sin bil som står längre upp på andra gatan. Det är bara att åka då, väl hemma får jag en överraskning. Blommor från Emade, vad mysigt Tack.
Jag blev så överraskad. Det är ju helt galet vad fint.
 
 
Då så nu kan jag dra mig tillbaka och njuta av en skön och bra nattsömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0