Så lite som möjligt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201008
och det är Nils som har namnsdag.
 
Grattis Nils, en son och hans farfar.
 
Då har min man åkt och jag har en huvudvärk from hell i dag. Jag vet att jag har åkt motrocyckel i natt och vi har letat skåp och jag har burit runt på massa saker, det är sjukt vilken dröm. Men så kan det vara.
 
Jag har i alla fall kommit i gång med min dag och mannen i mitt liv är i väg till jobbet. Ja så är det och så kommer det att vara en tid i dag. Jag tar Alvedon och hoppas att den där värken går över.
 
Har ett tryck i skallen, lite jobbigt. Men det lättar säkert efter en stund. Frukost och mjuk musik är ned stressande så det kan vara något. Andnings övning också. Det är bara att ha med detta på morgonen så blir det bra.
 
Ja då så det är bara att starta min dag och det jag bör göra, det är inte så lätt i dag då jag har en jävligt jobbig dag. Har också en kropp som inte är så glad i att vara vaken i dag men jag jobbar på att bara gå igenom min dag.
 
Så skall med Camilla till Dollar store, för där har dom bra små förvaring saker. Det behöver hon nu så då skall vi först ta en fika stund, invänta att det öppnar och träffa Thomas där. Så nu är jag på gång mot Fittja och de vi skall göra där.
 
 
 
Nästan tomt och det är ju hur bra som helst, jag har en bra känsla om detta och det är ju super. Vi plockar på oss det hon skall ha och hur bra är inte det? Jag hittar lite som jag vill ha också. Det är inte illa. Så nu är det väl bara att ta ett steg till och köra hem.
 
 
Vi måste stanna vid ICA Solbo för lite handling till middagen. Det blir ju besök till middagen i dag. Så var det klart. Nu kan vi ta oss hem och äta lunch och sen är det sjukgympa. Det är skönt tycker jag fast det känns. Man skall hålla muskler i trim, jag behöver inte bli Hulken men det räcker att kunna lyfta mig själv.
 
Så nu är vi på gång hem igen och det känns skönt. Jag har inga som helst tankar på vad vi skall göra. Lite vila och bara va, Camilla och jag ligger i soffan och tittar på "Blacklist". Tar go fika och bara njuter av stunden.
 
Så skall vi fixa med maten och lite så, jag är trött och det är bara bra att ta det lugnt. Ja så är det i dag. Vi snackar lite med Thomas innan han skall köra badminton. Han äter när han kommer hem. Så är det och så blir det.
 
 
Vi får som sagt middags gäster, Eva, Malin och Niklas. Det är ju gitarr träning, men i dag är det bara snack. Camilla har jobbigt med händer. Men det går ju bra ändå, så vi har middag, go fika och film time. Vilken kväll.
 
Det var denna torsdag, dags att ta ett farväl och så för nu skall jag hem. Det har varigt en bra dag/eftermiddag/kväll nu skall jag bara ha en bra natt också. Det kommer inte vara så svart, jag tackar min dag och hoppas på det bästa.
 
 
Detta vykort låg hemma och har kommit med posten i dag. Jag fick ett vykort från bonus dottern med familj, så fint, jag verkligen älskar er.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0