Sova hos Karlsson

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2010227
och det är Sabina som har namnsdag.
 
Jag startar min nya dag med en sån där skön och välbehövd frukost, den går alltid i topp, varje morgon så är den en ny start på dagen och det känns så ljuvligt bra. Det är inget som är fel eller så utan det är en stund med mjuk musik, lugn och ro, inga tankar, bara lugn och ro. Min stund på jorden just nu och helt underbart.
 
Nu så kan jag ta tag i mina andra morgon sysslor, det skall duschas, bäddas, klä på, och så är man klar för att mota dagen. Min dag som innehåller en smula av hopp varje dag. Jag måste ha det och det är viktigt.
 
Nu är jag redo för en bra dag för mig. Jag skall bara njuta av den och se till att jag får den bästa tisdagen för mig. Det är ju det jag vill ha, en bra dag för mig. Jag bestämmer min dag, du bestämmer din dag. Jag har mitt och du har ditt.
 
Jag har inga direkta planer i dag så det blir lite som det kommer i dag. Jag kan dock lova att det blir min bästa tisdag, för mig. Jag har då tänkt mig att ta en sväng ner till Brinken, jag skall sova över där och få en härlig kväll med Karlssons.
 
Men först blir det lite snack med Camilla och hon skall fixa sina naglar. Det är kul att se hur duktig hon har blivit på att göra shellac naglar. Det blir ju super bra och hon är snitsig med båda händerna. Vi tar lunch och även en promenad runt sjön och njuter av en fin höstdag. Jag känner lite i ryggen men det är inget att oroa sig om. Jag skall bara promenera mer.
 
 
Då kommer vi till kvällen och Thomas kommer hem, hen har en sak till mig, blommor, choklad, go fik. Det är svärmorsdagen i dag så då slår han på stort. Det är bara att njuta av allt som man får, tack fina Thomas. Du är en svärmorsdröm. Jag kan inte ha en bättre svärson. Mycket kärlek till dig.
 
Vi skall också ta en sväng till Gubbgängen, där skall han värdera Volvon, det blir kul. Han har funderat på en annan bil som Camilla skall ha. Det tar sin tid men tillslut blev det bra och dom skall fundera ett par dagar. Ja det är ju bra. Hitta en ny bil så kan han sälja.
 
Vi far hem och skall äta lite och vi kolla på Star Wars, så klart. Jag och Thomas har den gemensamt och det är ju skit kul. Camilla tittar också så klart, hon gillar den. Yoda är så söt som "liten" typ 50 år skall han tydligen vara. Men han har redan krafter och använder dom.
 
Ja det skall komma en ny säsong den 30 oktober, då vet jag vad vi gör. Vår kväll lider mot sitt slut och vi skall nu knyta oss för natten. Jag sover här nere på soffan och det är så okej. Jag har inga som helst tankar på att somna fort så jag tittar lite på tv:n och somnar i alla fall.
 
Vi ses igen och det blir så bra det.
Tack för att du var här och
kolla in dagen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0