Tandläkardag

 
 1q§
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201007
och det är Birgitta & Britta som har namnsdag.
 
Då så vad har jag på agendan i dag? Just ja tandhygienisten, oj det gör ont. Hon skall rensa under tandköttet det gör bara ont. Men det bör man ju göra då och då, så det är bara att åka dit. Jag börjat med det som sker nu. Så min dag i korthet om man så vill.
 
Badrums stök, bädda, klä på mig, och så starta datorn, fixa frukost, njuter av mjukmusik, andas lite och koncentrationen är här. Det är bara att ha en god stund och bara känna kropp och själ i full balans. Inget stör och jag har fokus. 
 
Jag svänger Juhani till jobbet och sen tar jag mig ner till Camilla. Vi har en skön förmiddag som är lugn och skön. Jag är lite för avslappnat med tanken på vart jag skall om ett par timmar. Då så nu skall jag bara njuta av stunden.
 
 
Mot tandläkaren, det är så att jag kom exakt fem minuter innan, hinner borsta tänderna lite innan, alltid lika bra tycker jag. Nå väl detta tar sin tid och det är ju bara bra att gå igenom, tandfickor, tandsten och så får man polering.
 
Det är klart och jag kan nu gå ner i centrum för att inhandla lite som jag behöver. Sen väntar jag på sonen som skall komma, vi skall lunch med Camilla och Ann. C Så det är ju trevligt. Det är så kul att kunna vara där och se att någon annan kommer till henne.
 
 
Hon lyser upp liksom, det kan vara tråkigt med samma face alltid. Men jag behöver se att hon är så bra det går. Nu så lite mat och så är det bara att njuta av lunchen, det är en kyckling smörgås. Ja då så jag har nu en anings mat koma. Det tar ett tag innan den lättar.
 
Eftermiddags fika och en lätt liten kringla, det var gott. Då så jag skall hänga här ett tag och sen så kommer jag att åka hem och njuta av mat med min man, det är ju bara en sån dag i dag, gubben kommer hem.
 
Tack för i dag min fina dotter, jag skall återkomma i morgon och det är ju det blir. Jag är på henne rätt mycket. Men jag vill ha koll att hon tar små steg fram och inte blir stressad eller andra obehagliga saker som kan komma. Sorgen arbetar man med i små steg och bara små steg.
 
 
Nu är min middag klar och vi kan äta tillsammans. Men inte Juhani inte nej han spelar en mach och äter sen. Jag och Ari  äter och kollar på film "Gone in 60 Seconds" Den har man sett ett par gånger men den är bra.
 
Jag gör kväll medans Ari kollar trav och det är ju okej. Jag tror jag somna innan han kom och lag sig.
Nu tar jag natt och vi ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0