Tandläkare

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201022
och det är Marika & Marita som har namnsdag.
 
Min dag har redan startat och jag är nu i full speed att göra den så bra jag bara kan, för mig och mina behov. Jag skall börja med ljus och mjukmusik, frukost och avspänning. Jag är ett med kropp och själ. Stänger dörrar till omvärlden för att hitta focus just på denna dag.
 
Min dotter kommer till mig då hon är så ur balans just i dag och jag har ett besök från Botkyrkabyggen. Det blir lite fel som jag skall be dom titta på och då är det ju bara att invänta dom. Jag och Millan kollar TV och dricker te/kaffe. Så nu skall jag då ha ett liten morgon snack med min dotter, återkommer snart.
 
Bovärden har varit här och nu skall jag då bara fixa lite med allt som skall göras lite längre fram. Inget som är i behov just NU. Jag kan allt vänta och njuta av min tid och alla dagar. Då så nu skall vi strax ta oss ner till Brinken för att fortsätta hänga där. Min man har problem med magen så han skall sova och då kan han vara skälv tycker jag, vill inte störa.
 
 
Det är lunch och vi har en gos och smarrig sådan, då man bara njuter av dagen, sitter och dricker te och kommer i håg att min store, jag skall ju vara hos tandläkaren om 15 min, hoppar i skor och jacka, ut till Bee och sen gasa till centrum. Hinner hur bra som helst, 4 min till godo.
 
En fraktur på en tand har jag, fixar den utan bedövning och så var det klart på ett litet kick. Så strålande skönt var inte det. Ja det är ju  bara att tacka för mig och gå vidare. Jag har lite att pyssla med i centrum innan jag åker tillbaka till Brinken.
 
Då så mer ta för mig och lite serier som kan roa oss. Ja skall se Mandalorianmed Thomas lite senare i kväll men nu är det jag och Camilla. Det blir något med sändningen och den hittar inte rätta kanaler, vi stänger av och hon fixar mina naglar i stället.
 
 
I dag har vi middagsgäster eller inte jag utan Camilla och Thomas. Det blir ju bara att hjälpa till med maten och sen att fixa resten, ja det är ju klart man fixar och trixar. Det blev sex stycken allt som allt. Jag har gjort oxpytt med rödbetor, ägg och sallad. Mumsigt.
 
 
Nicklas hjälpte mig att fixa pytten i långpannan och ugnen. Det var lättare så, massa pytt blev det. Då så härlig middag med trevligt folk. Så nu skall jag då fixa disken och det är så smidigt, man har ju diskmaskin. Ja det är ju då lite go fika också, massa gott är alltid gott och ... gott.
 
 
Vi titta på skönheten och odjuret på Disney kanalen. Det är en bra saga och vi gillar Disney, helt klart. Denna film är ju omgjord i många upplagor, tecknat, musikal film och serie, Har sett dom alla. Så bra så. sen blir det att alla skall röra sig hem, jag väntar kvar, jag skall se Mandalorian avsnitt 7 med Thomas innan jag åker hem.
 
Hemma väntar min man och då är det bara att göra kväll med allt vad det innebär. Jag skall kolla tv och sov. Fin dag och eftermiddag/kväll, trotts tandläkaren och utan bedövning. Ja ibland blir jag riktigt glad att jag gör de jag gör. Bra dag med andra ord.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0