trotts allt en bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201020
och det är Sibylla som har namnsdag.
 
Ja det är bara att börja en ny dag och det känns bara bra, allt är klart för att starta min dag i dag. Jag har en sån där bra känsla i dag, det hoppas jag på att det är också i dag. Allt liksom bara kommer på plats och det är så skönt att känna så. Dagen blir så bra då man flyter bara med och det är ju så jag vill ha min dag.
 
Hinder röjer man bort snarast och då är det bara mitt kvar och då är det ju inga svårigheter alls. Min dag, mitt liv, mina tankar, bara mitt. Jag kan inte skriva om vad Joakim von Anka tänker eller så det skulle inte vara så bra för då är det inte mina tankar, logiskt eller hur.
 
Så jag tror jag skall bege mig nu och få lite go kramar och gott te. Burr det är -1,5 oj då är det ju redigt kallt oi dag så jag har fransjackan på i dag det blir super bra. Hoppas det är sol lite senare i dag, det kan behövas i denna lilla kalla morgon.
 
Skrapa Bee från frost på rutorna och så in i en kall bil där "ass heat" inte fungerar, jag måste ta och handla en får skinns bit tror jag, om det skall bli vinter i år måste jag ha det. Men jag har nog inte den turen att få snö i år, det blir säkert bara grått och regnigt, tur att man kan ha ljus tända hemma nu, det lyser upp.
 
Kaffe och Tee är det jag skall ha i dag, så det är ju bara att fixa medans Eva blir fin om händerna. Det är ju bara att fortsätta dagen mot eftermiddag och lite in på kvällen, Ops, det blev vist väldigt sent, måste lätta och styra hem så jag får i Juhani mat.
 
 
Så en förmiddag med Camilla och en otroligt skön soffa, vi har en ny serie som vi kollar på och den är super bra. Då så nu skall vi bara vara och inte göra något alls. Camilla skall fixa naglar i dag på Eva det är ju super duper. Då har vi en till som kan luncha med oss, trevligt, jag tar en tonfisksmörgås. En super duper god lunch.
 
 
Kaffe och Tee är det jag skall ha i dag, så det är ju bara att fixa medans Eva blir fin om händerna. Det är ju bara att fortsätta dagen mot eftermiddag och lite in på kvällen, Ops, det blev vist väldigt sent, måste lätta och styra hem så jag får i Juhani mat.
 
Det är enkel middag, pytt i panna med kyckling. Det är bara att fräsa på och servera. Tittar på TV medans jag äter men fram emot 22 är det stopp, jag måste få lägga mig och sova, så trött. Dagen har inte varit super jobbig men det är ändå många timmar som jag är vaken.
 
Snacka med Pia när hon var på väg hem från jobbet, det är ju skönt att ha någon att prata med när man kör hem. Gör natt och njutet av en skön sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0