Ut i skogen i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 2010230
och det är Elsa & Isabell som har namnsdag.
 
Då är jag i full fart med denna dag som också är den dagen min man kommer hem. Det är så kul , så, inte för att det händer så mycket med kvällen, det är en trött man som kommer hem och det är väl inga stora saker att tveka om. Min man jobbar utomhus med min son och svärdotter hela tiden. Det är nu okej att dom är trötta på fredags eftermiddagen/ kvällen. Det tar väldigt på en kropp att ha ett utomhusjobb.
 
Nå väl jag skall börja på ruta ett och då ta och bädda, badrums måste och så frukost. Min dagliga rutin men med olika start moment, lite variation skadar inte, det blir den samma i slutändan. Frukosten, ja den är ju nu på gång med mjuk musik och alla andningar innan. Av stressande och bara så skön stund. Du bör prova det gör så kropp och själ blir ett.
 
Man bara sitter ner och låter musiken linda in sig i själen. Andas lunga och djupa ande tag. Du skall se vilken morgon det blir då. Helt fantastiskt. Ja då skall jag åter gå till min dag och ta tag om den så den blir min bästa fredag. Det är så jag gör för mig så det är min bästa dag varje dag. Det är ändå jag som skall vara i min dag, då måste jag ju må bra för att kunna ge till nära och kära. 
 
Så nu kommer en bra fredag att infinna sig. Jag har också skickat brev till Jolin och Haylie i dag det blir så varmt om mitt tunga hjärta att kunna skicka brev till mina fina tjejer. Amanda skall också få ett senare i vecka, jag har lita andra som också skall får en hälsning från farmor. Det blir helg projektet. 
 
Jag har nu pratat med min man som är i bra form efter som han kommer hem i dag. Han längtar efter dessa dagar så mycket. Det är så skönt att ha han hemma, en varm trygg famna att hamna i. Kärlek på hög nivå.
 
++
Dimmigt är det i Tumba och man ser inte långt, har hört att det är så här och där i vårt avlånga land. I norr är det snö och minus, det hoppas jag vi får till jul här också. Ja så kan det vara. Jag skall ner och ge kompisarna lite mat och invänta Thomas och Camilla.  Även Malin och Eva, vi skall ut i skogen.
 
 
 
 
 
 
Jag fixar kaffe, te och sen är det bara att dra till skogen. Så fin skog vi har nere vid Bro sjön. Mossig och en riktig trollskog med svamp i. Det är så mysigt att bara gå ut lite. Skogen är lugnande och ger bra återhämtning. Det är bara att njuta. Vi stanna lite för en lunch, jo då vi har med oss. Sen promenerar vi lite till, vi stannar på badplatsen och där tar vi en go fika. Så underbart relaxande.
 
Tack för en skön eftermiddag och med en härlig promenad. Jag skall ta lite mer te med Karlssons. det är ju så att Thomas bygger och fixar tvättstugan. Det är ju så kul att han fixar så mycket. Det är tur att han är super händig. Vi snackar lite och så får jag ett samtal av Jolin, min fina unge, farmor älskar dig massor.
 
Hinner snacka med Pia också, hon har det tufft just nu så jag kan allt snacka lite med henne. Jag hoppas det ger henne lite tröst. Min man är på väg hem nu så jag skall handla lite innan jag kommer hem. Det blir lite sånt man inte har hemma typ. Men det är lätt att över handla, det gör jag i dag. Kassarna är väldigt tunga.
 
Hemma stoppar jag in allt, det är bara att fixa lite tända ljus och på med musik. Min man kommer säkert snart så då skall han ockupera badrummet minst en timme. Jag tar lite te och slappar lite med rock i högtalarna. Så min kväll är ett faktum, jag har inga planer på vad jag skall göra men det blir säkert en film eller så.
 
 
Lite mys fix hemma
 
Det är nu sent, jag hade somnat i soffan och det var bara för mig att nu gå upp och sen in i säng. Det är kallt och det är inte alls så mysigt, sängen är så kall det kommer att ta en timme innan den är varm igen. Men gubben lägger sig nära då är det varmare så jag skall sova nu.
 
Kul att du var här och kolla läget.
Ses.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0