Utflykt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201018
och det är ??? som har namnsdag.
 
Ny morgon med härlig mjuk musik och en skön stämning i huvudet, en bra natt och det gör att jag har sovit länge. Inte vaknat under natten och det är så skönt. Jag har sovit hela natten gör att jag är piggare och utvilad, inte illa någon stans.
 
Nu så här på morgonkvisten skall jag börja med min frukost och njuta av skön mjuk musik. Allt är tyst och stilla och jag kan verkligen känna att det är en bra morgon. Inga som helst stress eller annat skit som kan störa. Ljus och mjuk musik är en harmonisk och skön morgon.
 
Det är nu dags att stöka med det man gör på morgonen, duschar, bäddar och klär sig. Så är jag redo till 100% med min morgon. Skall bli så bra dag i dag. Vi tar en sväng ner till min dotter och tar en fika innan vi åker. Jag har så mycket energi i dag så det här kommer att går super bra. Vi startar nu vår resa mot Ärla.
 
Kommer ner till två barn som är alldeles galna av väntan. Kramar och mer kramar. Hayli blir så ivrig att hon vill åka i väg nu på en gång, det blir så och vi hälsar bara lite på Jimmie och Nea först. Det är då bara att köra i väg. Två härliga barn skall ut och leka.
 
 
Vi tar en Pizza först och så är det ju bara en putti bit till, en lekpark som är ganska stor. Bakom en kulle finns det en stor hinderbana som ungarna blev galna av. Lovar att dom klättra, gunga, kröp och var på alla hinder.
 
Joline hänger i romerska ringar och pendlar fram och tillbaka fixa hela banan två gånger, helt makalöst, så duktig hon är. Haylie har lite problem med höjder (vilket kommer från mig ) så han hade en trygg han av Ari så hon fixa det mesta också.
 
 
 
Vi tog glass på Donken och sen tar vi barnen till en linbana, det blev också en succés, det var tungt att skjutsas iväg dom , vilket jag gjorde, Ari putta tillbaka dom. Dom for fram och tillbaka helt vilda, dom tjöt av glädje.
 
 
Vi kom hem där efter 16 tiden och då tog Ari lite kaffe och sen skall vi hem, bara att säga hej då till dom fina barnen. Jag han med Amanda som också hade kommit hem. Kram till barnen älskar er. Vilken dag och vad kul vi har haft. På vägen hem tänder jag ljus till Göran och Linus.
 
 
 
Det blir lite ugnsbakad korv med potatisgratäng. Helt okej en söndag som denna. Jag skall nu se till att ha en skön kväll och bara njuta av mina minnen från en dag med Haylie och Joline.
Tar och gör kväll nu.
 
Jag har fått en kort läggning i dag, det var nice.
Hej kära du och Grattis till läggningen om Livssyfte 🙂❤ så här kommer den 🤗
 
 
Kort nr 1 : Du har lärt dig att . Det är viktigt att vara stark och kraftfull, för du har en stark lysande kraft inom dig glöm aldrig det 🌟
Kort nr 2 : Du lär dig för närvarande att be änglarna om hjälp tröst och stöd , för du vet att man måste be dom om hjälp för att de ska kunna ingripa, för den fria viljan skull. Fortsätt att be dom om hjälp. ❤
Kort nr 3 : Vilka steg du ska ta just nu är. Eftersom barn och ungdomar påverkas starkt av din öppenhjärtliga sätt och din härliga natur. Och att du själv blir lätt charmad av deras rättframma ärlighet och skratt. Så fortsätt att omge dig med barn för du mår bra att engagera dig med dom runtomkring dig och ni trivs tillsammans för dom ger dig det lugnet du vill ha. ❤
Kort nr 4 : Hur du bäst kan hjälpa andra är. Att du inte stänger ditt hjärta utan har det öppet för dom som älskar dig och förtjänar din kärlek och omtanke. För då får du massa kärlek tillbaka ❤❤
Kort nr 5 : Ditt livssyfte just nu är. Att skydda dina barn och barnbarn så mycket du orkar och kan på ett kärleksfullt sätt. Glöm dock inte bort dig själv. För du har nämligen änglarnas hjälp med att skydda dina barn. För dom vakar över dom både här på jorden och i himmelen. Så lämna all oro till Änglarna så du och dina barn och barnbarn kan njuta tillsammans. Du älskar dina barn och dina barn älskar dig. ❤❤❤❤
 
 
 
 
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0