Veterinär och Spa.

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201016
och det är finn som har namnsdag.
 
Ny dag, nya utmaningar, samma oro, samma känslor. Det är i alla fall en skön morgon med en frukost med Camilla. Jag har det bra och vi kan starta dagen l lugn och ro. På vår agenda är det Mario som skall till veterinären och det kan komma bli intressant att höra vad som händer med lilla Mario. Så nu är vi där och läkaren kommer och undersöker han.
 
Frukost
 
Värenären i Tullinge
 
Ja då är vi klara, efter som det är två killar så är det lite revir tänk på killarna. Mario är den mindre killen och det är ju inte så konstigt i djurens värld. En alfahane skall det vara, inget andra killar skall vara med i flocken.  Men det skall nog bli bra så småningom. Det är lite medicinering och en delad bur så klart.
 
Då skall vi hem och ha lunch så det kommer ju vara super gott. en skön dag och eftermiddag kan man aldrig få för många. Malin är här och Camilla fixar naglarna på henne. Det är ju sjukt kul. Det blir även go fika och det tackar man inte nej till. Jag är faktiskt hungrig för en gång skull. Det blir då pizza så vi kan njuta av,bara ta ett par Salis var.
 
 
Jag och Camilla skall ha lite spa dag i dag, det är ju bara att starta med fötterna. Sen får vi se. Det är inte så att vi behöver dra hela kittet i dag, det går att slappa andra dagar också. Men som jag sa man vet aldrig. Nu njuter vi av detta ett tag.
 
 
Nya Star Wars ser vi på och Yoda är en liten krabat, trotts sina 50 år, så söt, så bra serie. Det är ju en av mina bästa filmer. Jag är säker på att du vet att den bästa är Buble Bee och Transformers. Så nu har vi lite Star Wars kväll, jag, Thomas och Camilla.
 
Så nu är det dags att ta Bee ham och det känns som det var en bra dag trotts all sorg. Man kan inte alls veta hur dagarna blir eller räkna ut hur jag skall känna. Det vet jag ju bara när dagen är till enda. Det blev en bra dag och så, men smärtan och olusten finns där. Går inte att lämna hädan.
 
Jag skall göra kväll nu och just nyss såg jag att Bublebee 2 kommer ut nästa år, fatta jag skall se den med en date med Thomas. Så nu kan vi se fram emot denna date.
Tar och lägger mig för att glo på TV:n.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0