Åter ett besök i Norrtälje

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200929
och det är Mikael & Mikaela som har namnsdag.
 
Ny dag en aning tung i hjärta men överlever ändå. Saknaden är alltid där och det är tungt. I dag skall jag först och främst ha en egen tid och njuta av duschen och frukosten. Vid frukosten kommer jag ha mjukmusik som balanserar min kropp och själ. Att hitta ett lugn och få en styrka som räcker över dagen. Det är bästa medicinen.
 
Ja då är morgon stöket klart och jag kan ta tag i min dag och se vad den ger i dag. Har tre saker inplanerade i dag. 1: köra Juhani till jobbet. 2: köra Camilla till akupunktur. 3 Ta mig själv till Norrtälje med taxi. Den resan är alldeles för lång för mig att köra så det blir taxi.
 
Annars är det fria minutrar och jag kan njuta av min dag. Har ingen lust direkt att göra något men jag måste få mitt liv att gå vidare och se till att må så bra som det går. Det är väl det man skall göra. Har man sorg bearbetar man den och försöker överleva. 
 
Det är tufft men det finns andra saker som är tuffa och kräver klarsynthet så jag kan fokusera på saker jag måste göra. Att bara sitta och njuta av en dag eller att bara va i nuet är minst lika viktigt. Man skall bara göra saker som man känner lite glädje av eller lycka av, det lyfter själen lite grann. 
 
Då skall jag köra Camilla till Aleris, hon skall få akupunktur. Det vill säga massa nålar i rygg, axel och en i huvudet. Det tar en timme så detta är bara att hänga på. Hon skall helst inte köra bil efteråt så det är därför jag är med.
 
 
Så det är fantastiskt att detta är så bra och fungerar. Ja det är ju bara att vänta nu då. Tick tack klockan går. Nu är hon klar och det kändes sa hon, det kan vara jobbigt ett tag och det är så det fungerar. Nu skall vi kolla in veterinär till Mario som har fått det lite besvärligt mar kli kli på ryggen. Det blir ett bokar möte.
 
Hemma igen, tar lunch och en te. Nu skall jag lämna dig för att ta mig till Norrtälje. Men vi ses efter på middag. Väl hemma kan jag springa upp för ett snabbt toa besök. Så nu kan jag gå ner och invänta en taxi. den kommer som den skall och jag tycker att det är skönt att det går att lösa så här. Jag skulle inte palla att sitta och köra så långt.
 
Det tar en timme och10 minuter dit och det var en lång tur vill jag lova. Nu skall jag då betala i kassan och sen gå upp till enheten, sömnapné. Det är lugnt och det är ingen lång väntan. Min tur, en sköterska kommer och hämtar mig. Vi tar oss in och det är bara att få en info på hur jag skall koppla i hopp sakerna med maskinen hemma.
 
 
Så var det lite prat om i morgon då jag skall träffa läkaren. Tack då nu skall jag invänta taxin och så skall jag hem. Det går bra i början av resan men sen hör jag på radion att det är trafikolyckor och det har bildats långa, långa köer.
 
Så galet. Resan hem tar 2 timmar, jag lovar 2 timmar och en omväg vila Essingeleden, Årsta, Älvsjö och Huddinge. Den vanliga vägen var det stopp på med bilolyckor som fasen. Men som sagt jag kom hem. Tar Bee och kör ner till Brinken för en middag och lite snack om dagen.
 
Det blev tacos gratäng med grönsaker. Super gott, man äter så man blir mätt och så är det stopp. Jag tar lite te och så kollar vi på några avsnitt. Jag måste hem nu för att hänga på mig min utrustning. Det är ju så den skall vara för att registrera min nattsömn.
 
 
Det blir ett kort besök med tv:n sen slockna jag, slut, trött och satans ont i ryggen.
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0