Brinken har middag i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200926
och det är Enar & Einar som har namnsdag.
 
Efter en sovmorgon av denna värld, då det gäller min sov rutin, skall jag nu njuta av en skön och välbehövd god frukost. Jag skall ha mjuk musik och en skön morgon. Det blir super och jag är värld allt detta för jag bara är det.
 
 
Jag har planer för i dag och det är inga ståhej saker eller spekulera saker bara helt vanliga vardags måsten. Fixa med allt man skall i hemmet och så handla. Jag skall nog inte vara så intensiv i9 dag då jag är en smula tung i huvudet och en begynnelse till huvudvärk.
 
Har väldigt lätt att få det vid stress och oro. Så det blir ett tydligt påfund i dag. Jag har motat Olle i grinden med en Alvedon så det blir nog super duper. Jag har ju inga värktabletter mer än Alvedon i dag.
 
Jag har jobbat hårt för att slippa de starkare som jag hade efter sista rygg op. Nu hjälper inte Alvedon så bra med det är ju bara att göra lite yoga, sjukgymnastik och se vad som händer. En varmdusch kan också vara helt okej.
 
Så då kan jag fortsätta min morgon och se vad som kommer fram. Jag har ingen bråttomt så att säga. Regnig morgon är det och jag har så där 15 grader, det är okej att ha en grå dag ibland också. Hoppas på en bättre kväll.
 
Jag skall handla och åker då med Camilla och Thomas, dom skall också handla. Jag hoppas att det är lite folk ute. Men det är ju löningshelg så det är säkert smockat med folk. Ja vi tar Södertälje för att det är större och förhoppningsvis lite mindre folk.
 
Vi tar ÖB och handla ljus och annat lite smått och gott. Sen blir det systemet, alkoholfritt till mig och bärs till gubben. ICA blev det sen och då skall man ha lite påfyllning av varor som man har slut på. Det var en lugn och skön förmiddag och eftermiddag. 
 
Väl hemma kan man ju njuta av allt som är runt omkring, Har fikabesök och det är då Jack som hälsar på farfar och farmor. Han är så fin, ja en selfi blev det med honom. Han hitta lite saker att pyssla med och han är super nöjd.
 
 
Vi tar hej då och dom skall vidare och så är det bara att göra sig klar till middagen som vi skall ha på Brinken. Jag har köpt lite godis och dricka så det blir nog skit kul. Lite snack och kort hoppas jag. Då så nu rullar vi ner och fixar en bra kväll.
 
Då är det klart med middagen för oss och det känns så skönt. Avslappnande och mysigt. Det är så skönt att vara i ett stabilt läge så man klarar vardagen. Har haft ett jobbigt år och en mardröm i två månader. Det är skönt att hitta en balans så man kan vara allt man orkar.
 
 
Tack för middagen, gott kött som grillats, fräsch sallad och potatis gratäng allt gjort av Karlssons. Jag hoppas att vi snart i gen kan göra om denna kväll. Vi snackar och minns lite saker om prutten. Vi har det bara bra, vi alla är värda detta. Föräldrarna är verkligen värda detta.
 
Så nu skall man hem och det är ju så där bra och sent. Min man är super seg och har inga som helst tankar på att var uppe, Han somnar innan huvudet är på kudden. För mig tar det 10 minuter isch. Nå väl allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0