Då händer det igen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200924
och det är Gerhard & gert som har namnsdag.
 
Ny dag och min man har åkt, det känns alltid lika sorgligt och tomt. Det är inte så kul, men det är ju bara en kort tid som detta pendlande på Ari skall hålla i. Vi båda ser fram emot att bli långtids semestrande pensionärer. Dock går jag före han, men det är helt okej.
 
I dag är det yoga om ett par timmar så jag skall nu göra mig klar och sen äta min frukost. Det är då trotts allt en god frukost med nyttigheter. Jag har lite mjuk musik på sp min kropp och själ kommer till ro. Så enkelt är det. Min dag börjar att ta form.
 
Det är inget stort planerat i dag utan det är bara sådana saker man måste göra, typ handla och se till att äta. Ja det går bra det också. Jag hoppas att vi (jag & Camilla) får i oss något bra. Vi skall handla lite och det blir efter hennes kompis åker hem. Så vi tar fika och snackar om allt möjligt. Så är det och så blir det.
 
Willys får på hälsning av oss, det var bara ris och stroganoff jag skulle ha. Camilla skall ha mer. Men vi blir klara och då skall jag ta Bee och köra till Brinken. Vi skall ha lunch. Det blir en falafel sallad, den var så där. Inget som jag skulle längta efter men det var okej.
 
 
Nå väl jag har mina saker att slåss med och det är ju då bara att köra på. Man har lite av varje i sin ryggsäck. Det jag tycker är viktigt i när man säger något eller antyder något. Det är källan för informationen, den är ju A - O i ett påstående.
 
Go fika.
 
Jag är noga med att ha all fakta svart på vitt i den mån det går. Annars är det bara att hålla sig till enda rätta. Jag har sett att vissa människor har fastnat på samma sak om och om igen. Sådant som inte är sant. Jag styr inte mina barn dom kör sin egen väg, och det skall jag säga dig att jag är uppfostrad av en hjärnhand och en sträng hand.
 
Min mor och far krävde ordning och reda, alltid tala sanning, aldrig ljuga. Jag vet att jag sa till mina föräldrar att när jag får barn skall dom få släppa in och ha kompisar som sover över. Jag vet också att man alltid talar sanning. Är man inte sann mot sig själv så är det inge bra.
 
Jag har som alla snorungar försökt töja på gränserna och det har jag fått sotat för. Jag har sen försökt att vara lite mer rakt fram och bara hållit mig till saker jag vet. Med denna inflik vill jag säga att jag vet vad som är rätt och vad som är fel. Jag kan mina barn utan och innan till. Även då andras barn också, på gott och ont.
 
Det är ingen ide att hitta på saker som inte är sanna eller inte är relevanta. Vad skulle jag vinna på det? Hur skall man kunna vara så trångsynt att hitta på saker som inte än existerat? Ja det är ju vad jag kan fråga mig själv. Jag tror inte på sådant och jag lever inte efter den metoden då den bara skadar hjärnan och själen.
 
Jag tycker det är så tragiskt att man mår så dåligt att man måste skylla på andra för att man själv inte mår bra. Det är så lång sökt, så jävla långsökt. Hoppas det blir bättre med tiden. Allt har sin tid och det är så jobbigt att vara mitt i den tiden. Men det kommer ett ljus långt fram i alla fall om man går på rätt stig. Och om man är intresserad bör man nog visa det också. 
 
Det är nu dags att spela lite gitarr, det är ju då Camilla som klinkar på. Hon har en super bra lärare och han lär henne allt han kan. Tack Nicklas att du hjälper henne. Hon behöver alltid uppbackning. Det stärker en människa inifrån och ut. Jag har ingen som helst tid med annat. Middag blev det ju mums så gott chili con carne
 
 
 
Då så hemma och det är Juhani också. Han äter sin middag och jag fixar lite inför nattsömnen som kommer för hoppnings vis inom kort. Jag har inga som helst för hoppningar när det gäller min natt sömn. Jag hoppas bara att jag sover bra. Det är allt vad jag har på hjärtat i dag och det kommer att vara så mysigt att  få krypa ner för att sova.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0