En dag att minnas

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200909
och det är Anita & Annette som har namnsdag
 
Då har jag varit på gång i en timme och även kört min son till jobbet. Jag har också svarat lite på ett mail från i går och det är ju överstökat nu. Så nu kan jag bara egna mig åt min dag och mina äventyr, måsten och vardags pussel. Jag har en bra dag att invänta då min man kommer hem och vi kan ha en mysig kväll. Jag skall starta på ruta ett.
 
Som sagt i väg med sonen sen är det hem och frukost. Jag har inte alls någon som helst stress i dag, jag är bara vaken och skall njuta av min morgonstund när jag är åter hemma. Frukost och skön avslappnings musik är allt som behövs för att vara i ett med själ och kropp.
 
Det blir lite stök i mitt hem och sen är det väl bara att göra färdigt sig i dag. Det är inget besök någon stans, inga på hälsningar i vården, bara lugnt och skönt. Jag tar en sak i taget och njuter i stora drag. Inget kan förstöra min dag, inte ens Mr X. Jag är starkare en så och vet vad jag har i min rygga. Inget som är negativt om mig eller mina barn, inget skit snack inget att ta fram överhuvudtaget.
 
Jag har det så bra och är så glad för mitt liv jag har. Man skall ju njuta av livet och vara nöjd med det man har. Vist det kommer massa sorger och annat skit men det är lätt att tackla dom om man är nöjd med sitt liv. Jag är super nöjd, fina barn, fina barnbarn, fina vänner och det är så fint att ha. Set fram emot min pension. Då kan man släppa jobbet på riktigt.
 
Skönt att ha ett jobb som man har varit på kan jag lova. Visst har det varigt massa hit och dit, men det är i alla fall skönt att det har varit bra att ha. Då så funderar lite på ett soffhäng i dag eller? Det kan ju bli massa annat, just ja tvätten den skall ju fixas. Hej vad kul...NOT. Ja jag tar väl i tur med den då.
 
Det var en hel del som skall tvättas. Jag har handdukar och sängkläder och det tar sån plats. Men det går säkert bra det också. Klar till slut, skall väl då hämta Juhani som skall till läkaren i dag. Jag hoppas att det går som det skall. Jag väntar på han för det blir fika hos Camilla. Så en sväng dit. Jag får den äran att köra till verkstaden med Thomas då jobb bilen är sönder.
 
Vilken tur att jag kan ställa upp, och det kan jag ju. Nu så blir det åter att köra Juhani hem och sen vidare till Camilla, hon ville att jag skulle komma liten stund till. Hon är inte så bra i sin sjukdom. Den blommar för fullt vilket är förståeligt efter detta års tragedi.
 
Det är ju fan också att jag skall bli så trött i dag då. Jag håller på att somnar, bäst att ta sig hem. Min tomte kommer nog snart. Det blir spagetti och köttfärssås i dag, Juhani har lagat mat. Skönt att slippa stå vid spisen. Då så nu kör jag min kväll. Hoppas den blir super duper.
 
Skön avslappnad kväll, ett samtal med Pia. Vist jag jag missa ett. Fasen också, kan ju ringa i morgon. Då tackar jag för i dag och så kan jag lägga mig.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0