En dag med Pillan och Camilla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200911
och det är Dagny & Helny som har namnsdag.
 
Ny dag och jag är lättad att inte fått något otrevligt mail. Jag är trött på fåniga människor som inte kan st för sina handlingar. Men det skiter jag i för jag har viktigare saker att ta i tur med. Så nu skall min dag vara i gång efter massa bra saker som frukost och skön musik m,ed Enya. Att kunna sitta och låta musiken gå in i själen och andas är så nyttigt och bra. Jag älskar dessa stunder då jag bara kan njuta av musik och känna frid.
 
Det är ju klart att jag kör rock och annat på dagen men just på morgonen när kroppen inte är vaken då är det skönt att bara njuta av stilla och skön musik. Jag hoppas att det är så pass rogivande att dagen för blir lugn. Jag har nu petat i mig frukost och skall kolla listan över vad jag skall göra.
 
Det finns lite som sker i dag så som att träffa Pernilla och att vara lagom seg, ha ha ha. Ja det är ju så man går runt lite nu. Men det finns massa saker att göra om man bara vill. I dag skall jag göra en del så hej och hå. Jobba lite och sen kan man relaxa.
 
Har nu avklarat de viktiga samtal som jag skall göra och så är det bara att köra på med resten. Det är klart alltsammans och jag är riktigt nöjd. Då så en te hos Camilla innan jag hämtar Pernilla i Solna. Det är rätt lätt att känna mig upprymd. Det blir så kul att träffas igen, en fin och underbar människa. Hon är så fin och hjärtlig.
 
Det är nu många år som jag har känt henne, typ 40 år, det är inte illa det. Jag har ju då träffat hennes Stefan innan Viktor kom till värden och det är ju skit kul. Nu umgås man mer och det glädjer mig massor. Nu är jag på nya adressen då de har flyttat. Det är lite krångligt men det gick att hitta rätt.
 
Jag lämnar över ett gäng med burkar till henne hoppas dom kan användas. Nu skall vi till Rusta, sen till Linus och så Camilla. Lunch hos Camilla, sallad för min räkning. Så det är ju bara att köra på. Lite snack och annat mysigt. Thomas dyker upp, han har hjälpt Lena med handling och annat. Han är snäll han.
 
Så då skall vi göra en bra dag och njuta av varandras sällskap. Det blir ju en underbar eftermiddag och det känns mysigt. Ashani och Juhani kom också hit, det är ju så kul. Massa folk på middag.Camilla fixar som vanligt maten, jag är inte alls så intresserad längre, jag tycker att det är jobbigt att fixa middag.
 
Pernilla hjälper henne så gott hon kan, Pernilla har ju bara en vänster hand som hon jobbar med, Hon är ju ny opererad i armbågen. Så den skall hon inte använda. Då så grillad kyckling och sallad. Det finns potatis gratäng eller ris, bara att välja. Super gott Camilla, super gott.
 
Kvällen lider mot hemgång så vi tackar för oss och det blir så bra allt samman. Väl hemma så tar jag lite snack med Pia och hör hur hennes dag har varit. Hon har hjälp en kompis med catering. Det är ju kul för henne. Hon har lite problem med sin son det är jobbigt och jag kan ju bara känna för henne. Det är tufft, hoppas det löser sig.
 
Då skall jag sova och bara njuta av min natt och min sömn. Lugnt andas jag in och ut sakta och djupa andetag. Det är ju så skönt att komma i säng och somna in för natten.
Så skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0