En fin dag för shopping

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200919
och det är Fredrika som har namnsdag.
 
Det var skönt att ha en sovmorgon till 07.30, det kändes så bra. Sova är inte min grej och inte heller länge på morgonen. Men det vet du ju redan. Nå väl en bra frukost att starta dagen med är alltid min grej, nyttig och mycket energi skall det vara.
 
Det blir min start i dag, solen lyser och det är så där 8 grader, det kommer stiga lite till under förmiddagen och eftermiddagen. Det är höst och träden växlar nu färger. Dom skall gå i dvala och sen i vintersömn det är bara att hoppas på snö i vinter, det är finare och ljusare. Men hösten först så i dag njuter jag av sol och skönt väder.
 
Det är lite morgonstök som skall göras och det är ju helt galet men sant. Jag har inga som helst lust att rusa fram allt så jag skall nu bara njuta av min morgon. Det blir så bra så. Andas in och andas ut, njut av nuet och det är så mycket att ta in. Jag är så glad för denna dag.
 
Man skall tacka för att man har en dag till och att det är så mycket man skall vara nöjd med. Som att bara ha en skön dag, att kunna andas, att bara vara nöjd med det man har, att känna empati och bara vara sig själv. Njuta av mitt liv och min omgivning som jag har. Lagom för mig och det är helt okej. Jag har tappat några nära och kära, men jag är tacksam för mitt liv ändå.
 
Jag har inga som helst krav på ett bättre. Jag är så nöjd. Stolt över mina barn som är vuxna och står på egna ben, har barnbarn som är super fina, det är ju en lycka bara det. Mitt liv har innehållit massa skit och det städar jag bort och njuter av mitt liv så gott det går.
 
Saknaden efter de som har lämnat jorden är ju väldigt starka känslor, så klart det är. Jag har rätt att sörja och sakna dom, jag har rätt till min sorg och vad jag känner. Men jag behöver inte belamra andra med min sorg, den hanterar jag och med läkare, psykolog, och samtals terapi. Så allt går sin gilla gång.
 
Vist är det tragiskt att människor går bort, särskilt unga och barn. Jag kan fråga mig själv varför skall unga och barn drabbas? ja det finns inga svar på detta. Jag får inga svar heller för det har varit orättvists länge i vår värld.
 
Jag skall nu ta tag i min dag och se till att göra det till den bästa. Min man behöver en ny mobil, han har tappat den för många gånger i backen så den har en halv skärm, längst med skärmen. Det betyder att han inte ser någonting på höger sida på skärmen. Inte så bra.
 
Han, jag och Juhani åker en sväng till Skärholmen, hoppas på lite folk. Ja det var väl inte så många här då. Så bra och så skönt. Man skall vara försiktig i dessa dagar, man vill inte ha corona. Men in på Telenor och så fixa en mobil. Så klart har dom inte den på lager.
 
 
Den kommer hem i nästa vecka. Så han får vänta och det är ju inte så kul. Han var verkligen taggad för att få en i dag. Då så nu är det bara att ta en lunch tillsammans. Mysigt, det blir Pong. Jag och sonen vill äta asiatiskt och gubben gillar ju det så, det blir det.
 
Vi kör sonen till jobbet och sen släpper jag Ari hemma. Det är trav i dag så det får han allt kolla själv. Jag tar lite go fika med Camilla. Så ramlar hela dagen fram och det skall bli middag. Jag hoppas att Ari påbörjat med potatisen, men nej det har han glömt av. Vilket mikro minne han har.
 
Jag fixar middagen och det blir tork med äggsås, hur gott är inte det? Jag skall göra falsk walewska nästa helg. Då så fixar i ordning hela kalaset och så blir det äntligen middag. Lite tv och lite go mat kan det vara bättre? Nej inte alls, perfekt dag/kväll.
 
Jag blir seg och känner mig trött där klockan 21 så jag skall nog kolla tv:n från sängen. Mycket bättre. Men det är lättare att falla i sömn nu, så det är bäst jag stänger för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0