En mjuk och skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200912
och det är Åsa & Åslög som har namnsdag.
 
Det är en lördag och min man var på en fest i går så han skall väl hem i dag då kan jag tänka mig. Han har haft det kul hoppas jag, det är en MC fest och det är ju skit kul. Hoppas han inte dricker för häftigt för då kan han INTE köra i dag. Hans val är det ju.
 
Jag har avklarat min morgon med frukost, badrums stök, bädda och avslappning. Så jag kan nu starta dagen som JAG vill ha den. Jag är min egen boss. Hur skönt är inte det? Ja det är bara att upptäcka att jag inte har några måsten i dag, JIPPI .
 
Det betyder att jag inte behöver så mycket i dag utan jag bara gör. Då så vad skall jag göra då? Ringa Joline, se om hon har mobilen i dag, snacka med Camilla och höra vad dom skall göra. Kolla gubbens status i eftermiddag.
 
Ja då så "let´s go" En lunch och eftermiddag med Camilla och Thomas. Vi käka lite lunch och sen var det i väg till Linus och sen handla. Det blev Solbo, det är ju okej. Jag handla bröd och ost till min man som lär komma hem så där 17 - 18 hoppas jag. Det är ju bara att fortsätta min efter middag och då blir det Hawaii five - 0.
 
Så det blir te och sen hörs regnet smattrande på altan taket och även lite på fönstret på baksidan.Det är inte mycket att göra när det regnar. Man gör så gott man kan och med det man har. Så trevligt hade vi, jag messa Joline och hade hoppats kunna prata med henne. Men det gör jag sen då.
 
Nu skall jag hem och se hur min tomte mår, han var ute i går så det var väl inte så piggt kan jag tänka mig. Nå väl han har kommit hem och jag tycker det är bra. Vi kanske kan se på film eller göra något annat. Vi har inget planerat så det är väl bra. Bara ta kvällen som den kommer.
 
Jag har en sån ärlig känsla i själen i dag, inte för att saknaden efter Linus alltid gör sig påmind, nej detta är något annat. Lite svårt att veta vad det är, men det känns väldigt bra. Så den känslan vill jag ha kvar länge, om jag får bestämma.
 
Då så kvällen ett faktum och jag skall kolla film på netflix. Men oj vad blev det för film? Somna under nyheterna tror jag. Så kan det gå, men jag skall sova lite till tror jag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0