Fin eftermiddag med Pia

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200927
och det är Dagmar & Rigmor som har namnsdag.
 
Det är söndag och sista dagen på denna vecka, (v. 39), jag skall bar njuta av denna dag och eventuellt kolla film och bara ha en bra dag. Jag startar med min frukost i dag. Man får gå i pyjamas hela dagen om man vill. Man får vara trött och bara slappa. Inget skall vara tvunget.
 
Så en skön morgon med mjuk musik och bara vara. Så himla skönt, du bör testa det. Släpp alla tankar, andas långa djupa andningar genom näsan och långsamt ut genom näsan. Viktigt är att lungan skall vidgas, då skall lungan expandera i magen när magen puttas ut.
 
Man skall inte andas med toppen på lungorna utan hela lungan. När man andas ut sjunker magen i hopp. Det kan kännas i lungan i början för den är inte van att expandera på detta sätt. Är skönt och super nyttigt.
 
Då är jag igång och tar en skön morgon dusch och hittar en bra dag som jag kan göra vad jag vill med. Allt är lugnt och skönt. Inget stå hej eller störande saker. Bara lugn och ro, andas och njuter. En söndag i höstens tecken i slutet på september.
 
Jag har ett par saker som skall ner till Brinken så jag tar en sväng dit. Det är bara att gasa med Bee. Nere på ett par minuter. Det blir så klart lite te och snack med familjen. Jag skall sen hem så jag tackar för mig så hörs vi.
 
Hemma pratar jag med gubben om att Pia skall komma. Det är ju bara att invänta klockan. Vi hinner iväg och leta skal till Aris nya lur. Det fans ju inte. Jag tar det från Fyndiq. Den kostar inte så verst mycket där, ett par hundringar bara. Då så han får den om 3 dagar, alltså på onsdag när han kommer hem.
 
Nu kommer Pia, vi har lite gofika och snackar. Så kul och så trevligt. Ja jag fixa middag också, det blev köttfärslimpa med ost i. Smaka helt okej, det blev en på tår med gofika också innan Pia åker hem. Tack för besöket.
 
Gubben kollar trav ock jag skall fixa lite med annat. Det blir lite att plocka undan. Så blir det lite TV och så tar denna fina dag slut. Hoppas på en bra och rolig vecka som kommer i morgon.
Ha det bra och så hörs vi.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0