Go fika på Brinken

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200905
och det är Adela & Haidi som har namnsdag.
 
Då är det en lördag och det betyder att jag kan njuta av en helg och en skön dag, är uppe tidigt och det är klart att jag skall njuta av min dag. Det gör jag alltid, jag väljer ju vad jag vill ha i den. Så i dag startar jag med frukost och en skön morgon timme.
 
Njuter av en skön musik som när mina öron och jag kan bara njuta av denna fina sköna morgon. Jo jag har saknaden av många fina människor som lämnat jordens stress och hat. Men det är så skönt att sitta här och bara njuta av ett ljus, skön musik och bara skriva det som kommer fram. Jag vet aldrig vad som kommer men det märker jag när jag börjar skriva.
 
Ja jag har en mycket skön och lugn morgon, det är ju lite tidigt men det gör ju inget. Jag har all tid i dag att vila om jag så behöver. Min son jobbar och min man sover. Hur bra är inte det. Lugnt och skönt vaknar man upp till denna dag som skall vara så bra och så lugn.
 
Jag skall till ÖB i dag ock handla ljus och sen lite andra saker också. Det blir ett helt gäng som åker, hela sex stycken. Ja det kan ju vara en kul sak. Jag tror att vi handlade mer än vad vi skulle och det är väl alltid så. Gubben fick tre par glasögon och det ä'r ju super. Han har ju sönder dom på löpande band på jobbet. Då är det bra att han bara har litet syn fel.
 
 
Jag fixa min ljus och jag är nöjd. Mina vänner handla allt de skulle ha plus lite till. Dom har bacon chips för 10 kronor, hur bra är inte det? Men jag köpte ingen. Ja så skall vi fixa Go fika på Brinken. Det blir någon Fransk våffla med kräm i mellan och kokostoppar.
 
Lunchen kom också det blev pasta med köttfärssås med sting. Thomas special, starka kryddor. Ja det var denna dag, då är det bara att köra på med dagen. Gästerna tre stycken åker hem och vi, jag och Camilla kollar lite Hawaii five-O. Camilla somna och jag satt bredvid henne. Hon får sova en stund och jag kollar TV:n.
 
Det blir nu time för mig att åka hem, mannen kollar trav och Juhani har kommit hem. Jag fixar mat och så kan man bara vänta en stund så det blir got och super gott. Kvällen är här och mina tankar börja snurra. Jag saknar lilla killen så mycket. Jag fattar inte att jag inte kommer att träffa han något mer.
 
Så saknad är du min super hjälte, så saknad. Jag kommer aldrig att ta bort minnet av dig och du finns i mitt hjärta. Jag älskar dig mormors fina Linus. Jag har så ont i bröstet när jag tänker på dig och har svårt att ta in detta. Jag vet att jag kommer att klara detta och att det blir bättre.
 
Jag vet att du har det bra med mormor Mary, min pappa Göte, moster Emelie, min bror Greger, din farfar Göran och många fler. Du har inte ont längre och du kan springa, cykla, leka och spela favorit spelen. Hoppas du fångar många Pokemon.
 
Saknaden är så stor.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0