Har mina pass att göra

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200922
och det är Maurits & Moritz som har namnsdag.
 
I dag är det höstdagjämningen, så jag hälsar hösten varmt välkommen och ser fram emot den färgsprakande prakten som kommer just till hösten. Man kan njuta av den och det är så skönt och mysigt. Jag hoppas på att det blir många soliga höstdagar. Det är ju så viktigt att bara få den färgsprakande hösten.
 
Det är också min dag för vattengympa så det kan ju bli så kul. Det ända jag inte gillar är ju då denna kyla som kan uppstå då jag skall åka hem. Men Bee får fart på värmen så det kan ju inte vara så farligt i bilen.
 
Men efter som jag skall börja på ruta ett och bena upp min dag så är det badrums stök, bädda och klä på mig först. Nu skall jag allt ta tag i min frukost, det är extra viktigt i dag då jag skall ha lite träning. Ja då så njuta av denna fina dag och hoppas på den bästa .
 
Har inga stora planer i dag, bara vattengympa nu på morgonen, det kommer att vara en härlig känsla och jag vet att det är viktigt att bara vara med och träna muskler och ryggen. så mot bassängträningen.
 
Det var lite tidigt i dag, det var nästan inga köer i dag så det gick ju fort. Nu skall jag vänta lite på att mitt pass börjar. Det ger mig lite tid att fundera lite. Jag har ju lite saker som rör sig i mitt huvud. jag tror att det har blivit så med tiden.
 
Det finns saker so man har rätt till och det finns saker som man inte bör göra. Att finna den vägen kan vara jobbig och den kan lätt bli svår att nå när man är förblindad av hat och andra starka ord. Att komma ur detta stadie är svårt när man fortsätter att förgifta sig själv med massa orelevanta saker.
 
Jag skall inte säga att det är lätt att ta sig ur saker som man har gjort i många år, men det är inte hälsosamt för en själv att vara på jakt efter saker som är helt orelevanta. Jag vet sen många många år sen att vara sann mot sig själv och inte hata är en bra väg.
 
Ta bara när man blir bedragen och ett förhållande bryts tvärt, den reaktionen man får först är total hat och vill slå reaktion. Men man måste bita sig i tunga för det finns andra små människor som inte skall få lida. Det går många år till att hata och till att tynga ner sig själv. Men om man släpper det är det bättre för en själv.
 
Jag tror att med åren har jag i alla fall lärt mig massa saker som är helt galet vad andra människor gör. Jag hoppas att en dag alla människor kan lära sig att gå vidare, hoppa ur gropen du själv gräver och hitta ljus i ditt liv.
 
 
Nå väl vatten gympa var det ju nu. Jag har 30 minuter och det måste jag då ta hand om. Så let´s go. Det jag tycker är kul är att man blir svettig i vatten. Jo det är sant, inte så att svett rinner nej nej, man blir varm och ansiktet blir lätt rött. Då vet man att man har jobbat bra.
 
I dag hade vi en övning med att ha armhävningar i vatten. Som stöd för händerna har du en "flyt korv", det är den där långa korvliknande saken man kan ha som hjälp att lära sig simma med. Nå väl det var svårt men det gig ju bra och kul var det.
 
Nu skall jag fixa mig och göra klart här och sen ta Bee till COOP. Nu är det bara att starta dagen. Dagen ramlar på och det är lite åka hit och dit i dag jag har ingen som helst med att göra annat så jag älskar att köra bil, korta sträckor. Skall pröva lite längre sträcka så småningom men det blir efter vattengympan och sjukgymnastiken.
 
Jag hoppas att det blir en lugn och skön dag för jo jag är lite mör vill jag lova, ett besök på Dollarstore. Det är ju så att Mario Och Luigi skall ha lite mat och så. Det är bra pris på två påsar. Så nu skall vi köra med lite roliga saker för spa kväll.
 
Så mysigt det blir, jag har inga som helst planer men det kommer sig naturligt då vi skall göra den, bubbla lite, ha ansiktsmasks, fotvård mm. Gott att äta och att dricka. Så är det och så planerar vi. Jag och Camilla är i farten för att shoppa så det blev en hel del.
 
Då sa nu skall jag då fortsätta dagen med lunch hos Camilla och det kommer att vara så gott så mysigt. Hon har mini pajer som är super. Vi njuter av detta och så kollar vi lite på TV. Vi har ju våra serier som vi följer. Dagen ramlar på och snart skall jag ta mig hem.
 
Jag tackar för i dag och jag är nöjd för min dag, den är lite så där oväntad lugn och det känns ju super. Hemma fixar Juhani sin mat och det är ju bara att njuta av en skön kväll. Ja det blir lite tv och så kollar jag ju bloggen förstås.
 
Ja ha ja, det är så att jag måste be två människor sluta läsa min blogg. Har ni inget annat för er? Skaffa en mental krävande hobby, jag lovar det är bättre. Jag skriver vad jag vill för det handlar inte om er, det handlar om mig och det jag gör. Ska det vara så svårt?
 
Nå väl andas tänd ljus och kom till ro, kvällen skall avslutas med lite andning och yoga. Det blir en starkare känsla för kropp och själ. Ljusets tid är här och jag älskar att kunna tända massa ljus, så fint och så mysigt. Skön kväll med meditation, super.
 
Nu gör jag natt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0