I dag mins jag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200921
och det är Matteus som har namnsdag.
Vecka 39, dag 265 på året.
 
Tiden går fort och nu har jag en dag framför mig som är en skön och mjuk dag. Den skall starta lugnt och fortsätta i samma spår. Har bara ett måste att göra i dag och det är ju då min sjukgymnastik. Men jag skall börja på ruta ett. Jag säger hej då till min man.
 
Han skall köra 10 mil för att komma till sitt jobb, det är så påfrestande för han men det tar bara 40 min eller så. Det var det. Då skall jag ta en frukost och njuta av den för att sedan ta tag i badrums stöket. Det blir super start på denna fina morgon.
 
Så klart har jag mjuk musik på så kroppen kan bli balanserad. Det är så viktigt att ha den i balans och en lugn harmoni. Allt är för att jag skall må bra och kunna tackla eventuella problem jag får under dagen.
 
Jag har inga som helst svårigheter att få en bra dag men med yoga och avslappning kommer man in i en super balanserad mod. Vilket är en fördel. Alla klarar inte av denna stresshantering, kan vara stressande när man tror att man inte blir lugn. Men man måste vara koncentrerad på vad du gör.
 
Då så, Brinken och en dag med Camilla. Jag har ett sjukgymnastik pass och tre telefonsamtal att fixa i dag. Det är ju inte så svårt att göra dessa så med ett litet kick så är telefonsamtalen klara och jag kan nu åka.
 
Det är lite go fika och soffhäng som gäller. Vi tar det lugnt och vi skall ta små steg i sorgeprocessen. Jag vet om detta och sorg for ta tid, Jag har inte bråttom, det tar den tiden de tar. Camilla och Thomas får den tid dom behöver. Det finns inga ramar på vad man får och inte får. Det lärde jag mig som liten.
 
Sorg är för dom som har den, empati är för dom som är utanför, eller på jobbet. Jag har massa sorg i mitt hjärta och det är så orättvist. Jag har sorg efter min mor och far, den var lite tuff då jag miste båda. Visserligen var de äldre och så men det var min mamma och pappa.
 
Sen är det dessa unga som inte får ge sitt live en chans, det är så sorgligt. En älskad och saknad puppa. Barn  som inte startat skolan, det är så orättvist. Det finns barn som är så mycket minder också, det är ju helt galet.
 
Ja då är vi här jag och dottern min. Vi kollar på en serie som vi båda gillar "The good witch". Rekommenderar den starkt, bra framtoning av goda häxor. Ha ha ha ja du vet en som mig, fast jag vet ju att många använder min titel i ett negativt sammanhang.
 
Det är inte så och det är synd att dom inte vet vad en häxa på riktigt är. Men det kan inte vara lätt att vara oupplyst. Jag och andra sidan älskar mina saker jag kan göra. Men det kan jag berätta i ett annat inlägg. Denna dag avbryts med att fixa Mario och Luigi´s bur. Sen tar vi lunch och fortsätter kolla serien.
 
Det blir sen kväll och jag skall nog se till att ta mig till centrum och hämta Aris paket. Sen hem och ärta lite. Det kan vara nyttigt och eventuellt ett måste. Det är ju så det är och det är så jag måste göra. Inget gått direkt men kroppen behöver tankas med nyttigheter.
 
Snackar med Pia lite när hon kör hem och sen kollar jag nyheter och lite TV.
Dags att sova tror jag, kan vara skönt efter en lång dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0