Idag är det vi gubben

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200906
och det är Lilian & Lilly som har namnsdag.
 
Ny dag är på gång och jag känner mig för en seg och hemma dag med att inte göra något. Det är rätt skönt ibland att bara vara och inte alls göra något. Typ att bara vara och njuta av dagen. Trotts det har jag lite morgon stök att sköta så på återseende.
 
Frukost är nu den sak jag skall göra nu. Min efterlängtade frukost. Den startar hela maskinen så jag kommer igång med saker som skall göras. Men i dag har jag släppt detta för det behöver jag inte göra. Jag kan och har rätt att bara vara. Gammal nog att njuta av livet efter massa år som arbetare. Så då kan jag njuta best jag vill.
 
Dagen sätter fart och jag kan forma den som jag vill utan att fråga någon eller att behöva göra annat först. Min dag, jag bestämmer och det är så skönt. Jobba? Nä varför då? Det har jag gjort klart, jag kan om jag vill jobba extra. Detta har jag tjänat in och det känns SÅ bra. 
 
Har  gjort mitt och även kunnat levt livet till bästa fördel. Hej och hå, nu tar jag min förtjänade ledighet. I dag kan jag bara säga att det blir vad det blir. Min morgon är klar och jag kan gå vidare med lite film, te och bara hemma mys. Inte illa.
 
Jaha ja nu blev det lite annat i ställe, så klart. Jag skall till gravarna och fixa lite. Det blir en massa åka och stanna men det går så bra så. Jag och Ari har en raod tripp så vi far runt lite. Det blir en hel dag på olika ställen som också innehåller Gustavsberg, av alla ställen. Helt galet kan jag då tycka. Jobbigt att sitta i bilen.
 
Men nu skall vi hem och det är så skönt, liten fika hos min dotter och så åker vi hem för att fixa lax. Ari vill ha lax i matlådan så den gör ju sig själv. Inget jag måste passa. Medans den är i ugnen så hinner jag kolla på min blogg lite. Jag har fått nytt meddelande av en människa som hela tiden skall kommentera vad jag skriver om. Men vet du vad. Jag skriver vad jag vill utan att ha tillstånd av dig-
 
Jag hoppas att du och din fru kan sluta läsa på min blogg. Det kan ju finnas andra som läser den som kan berätta för dig så slipper du kommentera. Jag har sagt att du/ni skall lämna mig i fred. Gör det då. Tack Tjatet om sanning hit och dit, så vitt jag vet är det bara Mr X sanning som gäller så vad är problemet.
 
Det spelar ingen roll vad någon annan säger eller gör, passar inte galoschen så river Mr X hela världen. Jag är INTE intresserad av vad du/ni tycker. Jag har lämnat er för länge sen så nu ber jag er lämna mig ifred. Jag har ingen lust att snacka med er, så tack för det.
 
Min middag är nu skall så nu skall jag äta och snacka med min man, njuta av lax och så lite TV. Gör kväll sen så detta räcker för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0