Inget särskilt i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200907
och det är Kevin & Roy som har namnsdag.
Vecka 37, dag 251 på året.
 
Det är skönt med varda men helgen är bäst, jag vet att det är så för många men det är så skönt att kunna bara va. Hoppas jag nu får vara i fred också från Mr X med fru. Ja så i dag då? Vad kommer att vara i dag då? Har ingen aning, jo sjukgympan vet jag, men annars.... vet inte.
 
 
Jag skall i alla fall fixa frukost och sen saker i badrummet som skall göras och bädda. Så då checkar jag på det. Klart och nu skall jag ta tag i min dag, lugnt och behärskat, inga saker som stör och allt är planenligt. Andas in......andas ut, upprepa fem gånger, håll en pausen längre för varje gång.
Så skönt och så nyttigt. Har även gjort eld andning och lite flex-övningar.
 
Ny stark människa som bara kan känna frid så det hjälper mig genom dagen som är här. Jag skall koncentrera mig på min dag och detaljer för att stanna i nuet. Jag har övat och det har fungerat. Sen kan det komma saker som får hela huvudet att bara bli en explosion. Det är ju så.
 
Min man är i väg och han är trött och så sliten. Men han har bara några år kvar innan pensionen. Ja så är det med livet. Utomhus jobb tär på kroppen. Så det är bara att hålla sig i lagom tempo. Jag har min sjukgymnastik i dag m,en först hinner jag med lite te hos min dotter. Vi snackar och kollar serier. Det är lugnt och skönt.
 
Lite lunch hinner jag med då jag skall äta innan. Hoppas det inte blir mat koma bara. Snackar lite med Pia, hon är hemma nu efter en vecka semester. Så Då är jag på gång till sjukgymnastiken. Skall bli skönt att få träna lite, det är så nyttigt för kroppen och särskilt för min rygg.
 
Ja det var det, nu tillbaka för att planera inför veckan. Vad som kommer och vad jag skall göra. Jag har lite så där ångest över vissa saker som jag inte har tagit i tur med. Men dom springer inte bort från mig. Jag har inga som helst måsten just nu. Det är skönt.
 
Det blir lite fika med Camilla och Thomas, lite snack och planeringen är klar. Jag tror att jag skall bara vara lite försiktig med allt som skall göras, jag har inga som helst akuta måsten, jo kanske ett. Måste ringa ett samtal.
 
Det är viktigt. Så då kan man göra det i morgon. Jag hoppas att det är lite mer rogivande soffläge nu, inte så ont i ryggen efter träningen, det fick jag förra veckan. I dag känns det mycket bättre. 
 
Lite middag, och Thomas skall gå på föreningsmöte och kolla vad som sägs där. Jag och Camilla tittar på lite tv. Skall dra mig hem nu så tack för i dag Karlssons, jag hoppas det blir bra i morgon också. Kram hej då. Kommer hem och då är det bara sängen och liten film. Alles i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0