Lite morgon yoga

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200917
och det är Hildegard & Magnhild som har namnsdag
 
Ja då är det en ny oskriven dag som kommer till min befogenhet. Jag kan alltså skapa super lugn och skön dag eller så kan jag skapa kaos och elände. Då jag är en tjej som gillar att ha det lugnt och städat runt mig väljer jag en mysig dag.
 
Den kommer att bestå av de jag skriver i dag. Inget drama, inge mode, inga recept, inga jobbiga saker. Bara härlig harmoni som bara är så skönt för en kropp och själ som förhoppnings vis alla har. Att göra gott för sig själv menas inte att man gör elaka saker mot andra. Nej jag har min själ i balans och det är så bra för hjärtat också.
 
Jag skall nu säga hej då till min man som skall till Eskilstuna och jobba. Hade han varit yngre så hade han lätt fart fram och tillbaka. Men det tar på krafter att jobba utomhus och sen köra 20 mil varje dag. Så han och jag ses i morgon.
 
I dag är det nu så att det är yoga först ut, nej nu blev det ju galet. Badrums stök, bädda, kläder på, frukost kommer allt först så det med yoga får vänta lite. Njuta av en god frukost är ett måste. Så det blir då lita bränsle påfyllning.
 
 
Då så nu skall jag väl allt ge mig av till Mediyoga. Skön avslappning och balansera kropp och själ. Ja det är en timme med hög koncentration. Jag tycker att dagens pass var lite svår att vara fokuserad på. Jag tängkte på Linus, min mamma & pappa, Emelie. Det är så svårt att fatta. Nu är det så att de ha det lugnt och skönt och definitivt inga krämpor eller smärta.
 
Jag tror att man får det skönt den dagen jag slänger in handduken. Men tyvärr är det inte än så jag fortsätter min resa här. Då var det klar tör att ta mig till Brinken. Jag skall dricka te och eventuellt ta min dotter till IKEA. Vilket jag tvivlar lite på, hennes situation och corona det är inte så bra.
 
Så få se vad det blir av i dag. Jag tar lite te, häller kaffe till Camilla och så skall jag invänta min prat kompis. Har tid med henne vid 10.00, som på beställning ringer hon, ett videosamtal. Ganska skönt med ändå inte, jag vill ju ha den kontakten man har när man befinner sig i samma rum. Men detta går bra de också. Jag har 45 minuter och vi löser massa saker.
 
Linus sorg är väldigt stor och sorgen efter nära och kära bygger på och jag har en smärta i mitt bröst som gnager hårt. Det är ju bara att se vad för verktyg man kan använda så man kan lätta på trycket en aning i taget. Man tar små steg i taget och försöker göra lite i taget.
 
Ja det var det, nu skall jag ta lite mer te och vi kan känna oss nöjda för i dag. Jag frågar om vi skall åka till IKEA men det är lite så där så jag bestämmer åt henne. Vi tar det en annan dag. Ja det låter bra vi kan ha en mysig hemma dag i dag. Så Det blir lite film, lunch och så kommer Niklas för att spela gitarr med Camilla.
 
Det blir go fika och så blir det ju snack om ditt och datt. Så underbart. Jag och Eva med Malins hjälp fixar nu maten medans Niklas och Camilla spelar gitarr. Så under bart att höra henne spela och känna lite glädja i hela sorgen. Hon har ju musiköra så det är inga svårigheter för henne.
 
Det är nu dags för vår middag, korvstroganoff från grunden, tur att Eva fixa kryddningen, det blev en het stroganoff. Vi mumsar i oss och så är det lite soffhäng. Kvällen lider mot sitt slut och det är bara att ta ett hej då och lämna Karlssons för att göra kväll.
 
Hemma blir det bara medicin och sen är det TV och säng, inga krusiduller eller andra på hit. Dagen slutar på topp och det känns relativt bra i ryggen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0