Mediyoga är igång

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200903
och det är Alfhild & Alva som har namnsdag.
 
Då han min man åkt och jag skall ta tag i min dag där jag skall bestämma lite vad jag skall göra, Jag har ingen som helst lust med något, det är ju bara så just i dag. Men det är ju bara att köra på lite, så ger det sig under dagen. Det blir ju en dag till slut och jag har gjort en del.
Nu är det frukost och njutning av lugn musik till en lugn morgon. Perfekt. Jag njuter av mitt te och set till att det blir super bra med det. Inge stress inget annat heller. Då så nu är det bara upp till mig vad som skall hända. Så skönt. 
 
Mot Tullinge och mediyoga. Ja det skall bli så skönt med denna start. Jag hoppas att det går bra med ryggen och att allt kommer på plats. Då så nu tar jag tag i detta. Återkommer när det är klart. Jag hoppas att det blir bra så. Hej igen så underbart för kroppen och själen. Jag mår tusen gånger så mycket bättre.
 
Då blir det att plocka Juhani , köra hem han och så skall han fixa sig för att träffa sin fru. Ja det är inte så att jag kör han till Jordbro, nej då jag kör han till Tumba. Jag skall träffa en vän i dag hos Camilla så jag skall dit. Ja då kan man väl bara njuta av dagen och fortsätta.
 
Det blir go fika och god mat och gud vet vad. Vi tar skumpan också. Ska det vara så skall det. Ha ha ha ja så kan det vara. Nu är det lite dags att jag tar mig hem, har inte mediciner med mig så jag måste hem. Och nej vi drack ingen skumpa.
 
Så klart jag får en reaktion på mitt inlägg i går. Jag hade förväntat mig det också. Jag tror inte jag kan klara av en vanlig dag utan på hopp av människor son har för stor fritid, skaffa en hobby eller varför inte ett jobb. Jag vill bara vara i fred från et. Låt mig vara, Tack
 
Alles för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0