Men lägg ner

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200908
och det är Alma & Hulda som har namnsdag.
 
Ny dag och jag är lite besviken på att jag INTE kan sova på morgonen. Jag är i behov att få sova lite. Jag kan lägga mig så sent som 23.30 men nog fasen är jag vaken 04,30 eller 05,15. Detta är så frustrerande. Jag vill bara sova till 08,00 eller varför inte 09,00? Nå väl nu är jag uppe och skall fixa med mina blommor, Dom är lite oroväckande trötta. Så nu skall dom få lite friskvård. Frukosten är klar och lika så allt morgon stök så då kan man bara fixa dagen.
 
Klar med detta och jag är nöjd, hoppas mina blommor är nöjda också. Skall bara dammsuga upp blad och annat. Det är då dags att göra en bra dag. Så som att bara ta det lugnt. Varför skall jag hetsa upp mig? Jag har inget att hetsa upp mig på så jag kan allt luta mig tillbaka och njuta av ett liv som är bra för mig. 
 
Jag skall också ner till Camilla så klart, har väl inget annat att göra, jag har lite svårt fortfarande att sitta i bilen längre stunder men det jobbar jag på så det blir så bra det bara kan bli. Inga andra saker som måste göras. Jag kanske skall svara på ett hat mail igen, det är ju Mr X som igen skriver saker som är käpprätt åt helvete.
 
Men som jag skrev här om dagen så är allt han säger sanning. Undra hur han berättar om sin otrohet mot mig och sin fru han har nu. Undra om om han vet vad Emelie visste. Eller att hon hängde hos mig väldigt ofta. Jag får ju inte skriva om henne, men nu är det så att jag vet mycket vad hon tyckte om vissa saker.
 
Men jag har bestämt mig att låta detta vara så jag skall väl inte säga mer. Vill bara att Mr X lämnar denna sida, det är så konstigt att en människa som veklingen ogillar mig, min dotter och hennes man måste läsa min blogg. Att låta bli kanske är för jobbigt, men jag lovar att det är inte det så sluta läs min patetiska blogg som bara handlar om sekten som du skriver om. 
 
Min son med familj är ingen som har sagt något om och inte jag heller. Jag har faktiskt varit med dessa barn mycket mer än vad du har. När dom bodde i Salem vara jag ofta hos dom. Du kom kanske på sin höjd när dom fyllde år.
++ 
Jag var även i Ärla massor av gånger de första åren. Men efter som du vet att min son med fru inte ville ha mig och Ari där (vilket du har skrivit) räknas väl du till dom bättre. Att hoppa på dom är också onödigt tycker jag. Men det är väl där ni kokar i hopp allt skit som flickorna får höra. Använde barn som slagpåsar inte okej, du bör lägga ner kan vara farligt för ditt hjärta att elda på som du gör.
 
Jag tänker inte lägga någon som helst krut på dig och din fru, jag tycker att du inte har med mig att göra. Jag har gott vidare och vill inte ha dig i mitt liv. Men innan jag slutar här så har du själv sagt att Camilla skall dra åt helvete, lämna in vuxen adoption och avsäga sig arvsrätten från dig.
 
Stå för det du säger så släpp taget. Du har valt och då får du stå för den. Och så vitt jag vet var inte Diana välkommen på Emelies begravning, du har även själv bett henne fara åt helvete också. Det börjar bli tomt på din front nu.Som man bäddar får man ligga heter det vist.
 
Så nu är det punkt på detta lilla avvikelse på min blogg och jag har begravt dessa två från mig. Har ingen lust att höra på alla lögner som kommer ur fingrarna. Jag har det bra med det jag väljer själv. Ingen diktator i mitt liv.
 
Min kväll är super duper, pratar med min man och sen med Pernilla. Vi har det trevligt och det är ju super. Kan skratta och känna värme med de som är runt omkring mig. Raka människor som är helt super att ha i sin omgivning.
 
Tv och en skön relax kväll, inte så illa det heller. Jag hoppas att det är en bra natt också. Min rygg är på väg att kännas bättre och det glädjer mig. Så då skall jag göra kväll och njuta av natten.
Slut i rutan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0