Minnena kommer

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200910
och det är Tord & Turid som har namnsdag.
 
Det är en morgon som alltid känns trist, mannen åker till jobbet och det är ju i Eskilstuna. Det betyder att jag är allena i dag och i morgon. Men det är ju vardag för mig och det är ju skönt på sätt och vis. Det är inget gnagande på oss i mellan så att säga. Jag har ju då en längtan att han skall komma hem.
 
Mitt morgon stök är klart och jag har bara en frukost att in ta. Men jag delar på den och då är det bara att få i sig yoghurt med musli, det är sen att bara köra Juhani till jobbet. Vi kommer att ses lite senare i dag då vi skall hälsa på Linus.
 
Då så sonen är du klar?= För nu rullar taxin. Din privata taxi är på gång. Bara att hoppa i kläder och så åker vi. Nästan tomt på bilar och större fordom, det är inga köer och det är så mjukt och flytande så resan tar bara ett par minuter dit och åter.
 
Jag har en plan för dagen och det blir att hänga på Camillas soffa. Jag hoppas att det är en skön dag som komma skall. Ja då så min planering för i dag är ett faktum. Jag har en skön lugn morgon och har alla förutsättningar att göra en toppen dag.
 
Det är så skönt och det är det bästa jag vet, bara jag och min lugna musik som snurrar i bakgrunden, i dag är det Enya som spelas. Hon har en underbar röst. Man är så avslappnad och allt känns bara super duper. Jag och min själ som är i vila och har det bara bra.
 
Det är dags att åka ner till min dotter som väntar på mig. Vi skall hälsa på Linus i dag och det blir så mysigt. Fast det är tufft har vi en plats att gå till. Vi har hemma också så klart men det är ju bara fint att ha flera, vi skall inte bara vara på en plats man har han med sig över allt. Lika så mina andra fina änglar som nu tar hand om killen.
 
Jag vet att det går lättare och det bara är ett tillfälle att känna total förlust. Men det tillfället kommer senare när jag har acceptera förlusten av ett sjuårigt barn. Det är svårt, det är inte så ett barn skall göra, han var så spänd på skolan och alla lov. Alla nya spel som skulle komma och hur han utvecklades till en bra gamer.
 
Jag vet att han redan börjat läsa engelska och svenska så klart, han är en smart och duktig kille. Intresserad av att lära sig. Det jag såg tidigt var att han har pappas matte skalle. Det var kul. Han gjorde matte läxan som han fick hem lätt som en plätt.
 
Han var sugen på att lära sig mera. Mycket mera och det var kul att se, sen tog cancern över och han miste högers sidas förmåga att gå och använda sin hand, arm. Det stoppa inte min krigare, han satt penna, bestick, spelkontroller i sin vänstra hand och träna, träna och träna. Han spöa sin pappa hur lätt som helst med en hand och vänster handen dess utom.
 
Det var så kul att se honom lysa av glädje. Han vann och när det blev jobbigare spela dom i samma lag. De van då också. Sen tog cancern denna fina kille och han blev min lilla ängel till slut. Jag har en enorm saknad och är bestört över den förlusten. Jag har ingen som helst klar bild på hur det kommer att se ut fram över, men det är ju bara att vänta och se. Något händer väl.
 
 
Nå väl har varit och snygga till hos Linus och det är så fint. Jag hoppas det blir bra till slut med alla fina saker som är och att veta att han inte har ont längre är ju en lättad. Jag skall fortsätta min dag nu med lunch de lux. En cheeseburgare med pommes. Vi tar maten med till Camilla och så äter vi där, man skall tänka på corona, hålla avstånd och inte dra med smitta hit och dit. 
 
Ja njuter av en eftermiddag och har en skön sådant. Eva kommer med fika bröd och det är smarriga och nybakade från Tullinge konditori . Super gott. Vi snackar och minns olika saker hit och dit. Det är trevligt och jag känner mig så glad. Då är det middag, Camillas special gryta med kyckling och sting. Super gott älskling. Du har bra matlagnings gener.
 
 
Då så lite mer snack och sen är det bara att åka hem. Juhani kör han skall köra lite till innan han skall ta kortet. Det blir ju bättre för han att ha en egen bli. Komma till jobbet lätt som en plätt, Ja då är man hemma då. Hej gubben. Varför svara du inte när jag ringde. Oh mobilen var urladdad. Ja ha ja, men då så jag skall kolla på Idol, kommer du sen? Jo då men jag somna nog innan han kom in i rummet.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0