Mycket blev det i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200916
och det är Dag & Daga som har namnsdag.
 
Det hat vara en behaglig natt och jag känner mig utvilad, Det som hände i går kväll med min nacke var lite oroväckande, men peppar, peppar det är bara lite stelt på sidan i dag, Har alltså lyckats med att ligga bra med nacken i natt. Så det är okej, känns super bra.
 
Då är det morgon stök med massa saker att göra, för mig alltså. Ja har tvätt i dag och kommer att få hjälp med detta. Det låter hur mysigt som helst tycker jag. Men frukost först så jag har energi att utföra detta. Min son skall hjälpa mig så det är super.
 
Jag njuter av skön musik och skall om ett tag (två timmar) ta tag i dagen och tvätten. Jag har en super dag på G, tack för den. Jag hoppas det blir en super dag också, hela dagen. Min man kommer hem så då är jag glad för. Han är ju borta i Eskilstuna så det är alltid mysigt när han kommer hem. Så jag kan väl nu fokusera på morgon kvisten.
 
 
Jag får finbesök i dag, min dotter kommer och hälsar på. Det var så trevligt och det måste jag då säga. Hur kul vara inte det. Vi har go fika och det är så skönt att jag kan ha henne här också. Vi skall fixa tvätten och hon skall hjälpa mig.
 
Då är vi igång med tvätten och jag känner att det bör gå super. Jag har en litenläkar möte vid 9.00 så Camilla tar den sista upphängning och så kan jag fixa de andra. Det går snabbt på KHS, så jag är hemma igen innan 10.00.
 
 
Då skall vi ta lite lunch tillsammans med Juhani som jobbar kväll i dag. Det blir super. Jag och Camilla tar en sallad och Juhani tar en pizza. Vi tittar på en serie som har typisk torr Engelsk humor, Camilla skrattar gott. Jag har svårt att tycka den är super rolig men vissa vitsar är ju skoj.
 
 
Det är dags att åka hem till Camilla och hon vill köra Bee, det blir ju super och så tar vi vår polisserie Hawaii fiva - 0. Det blir en mellis också innan mer te för min del. Jag har en skön stund här med Camilla, vi planerar lite hur det skall se ut resten av veckan och hur vi skall få i hopp allt.
 
Jag skall dra mig hem nu då Ari kommer snart, han skall ha matlåda och det har jag ju. Det blir lite tv och sen blir det lite sova på det. Men så trött jag blev nu då. Man kan tro att jag har fått en sömnsjuka. Jag är ju super duper trött.
 
Tackar för mig nu så jag kan relaxa lite innan jag skall sova. Det är ju bra att varva ner och känna sig lugn och sansad när man lägger sig, då sover man bäst och kropp och själ kan ge hjärnan den vila den behöver för att fungera i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0