Nya naglar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200915
och det är Sigrid & Siri som har namnsdag.
 
Det är en ny strålande dag och jag har fått en god nattsömn. Det är gott med en healing på kvällskvisten, man släpper allt skit och får bara en sån skön stund. Nattens vila är så viktig för hälsan och själen. Man skall ju undvika att vara vaken på nätterna för det är ju inte så bra för hälsan.
 
Det har också kommit fram att just natt jobb kan vara ohälsosamt. Det är ju lite udda. Och man skall inte försöka gå¨över till natt jobb när man kommer upp i åldern. Så är det. Det är ju super att jag inte gick över till natten när det var på tapeten.
 
Då så min tisdag och det är vatten gympa som är nu på g. Efter min frukost och badrums ståhej så är jag säkert klar för att åka. Det blir nu bara att gasa med Bee så jag kommer fram det kan ju vara bra eller hur.
 
Då var det dags för vattengympa, det är så skönt och man är lite svettig så klart. Man skall ju göra så mycket det går och det är bäst att fortsätta jobba på. Det kommer att bli så bra med tiden. Man ger inte upp så lätt. 
 
Nu är jag klar och det betyder att jag är så trött i hela kroppen. Värker lite i min rygg så klart. Det är ju så att i vatten känner man inte smärtan lika mycket. Det gör i alla fall inte jag. Så nu har jag vridit för mycket tror jag. Får ta det lugnt.
 
Men fan, varför skall bilar parkera så snett och så jävla tajt? Tur att jag är expert på att slinka i mellan trotts att jag inte kan öppna min dörr som jag borde. Akta skallen bara. Så bäst att dra i väg nu så jag kan fixa mina naglar.
 
Bästa AA har fixat dom nu så nu är det bra igen, som sagt inga förlängningar här inte. Nej jag vill bara ha härdat lack på dom så dom inte går av hela tiden. Detta är bättre än lösnaglar. Jag tog den grå igen och svart på två fingrar. Ser så fint ut.
 
 
Det är nu dags att tacka AA för att hon fixat dom och jag är så nöjd. Vi ses igen om så där 3 veckor. Jag och Camilla fixar go fika och tittar på Hawaii five - 0. Mycket bra serie och vi har ju några att titta på. Oj nu skall jag hem det skall fixas mat och matlåda till min bortskämda snorunge.
 
Jag gör det lätt för mig, det är ju redan klart så han skall n´bara värma det i mikron. Så kan det vara ibland. Jag har haft annat för mig så detta får duga. Ja han är inte knusslig han tycker detta är okej. Bra där då så jag gör natt nu så vi ses.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0