Nya utmaningar

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200914
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 38, dag 258 på året.
 
Då skall jag gå in i en ny vecka och en skön dag, det är ju måndag och jag är så taggad på denna vecka, mina rehabilitering med sjukgymnastik, vattengympa och yoga. Kan inte bli bättre, jag är så taggad. Förra veckan lossna mycket av min stelhet och det börjar kännas mjukt och skönt.
 
Det är ju det som är vitsen med det hela, att få ha en skön och mysig dag utan smärta och stelhet. Räcker ju att vara stel i vänster handled. Nå väl detta känns positivt och jag är så taggad för en ny vecka. Jag har nu tagit mig igenom hela morgon passet med allt vad det innebär.
 
Tänker på hur jag står, sitter och  går, lyfter inte alls några tunga saker, det betyder att jag är i kontroll hoppas jag. Då så nu skall resten av dagen komma och det är ju så dagen fungerar. Massa tankar har jag, men skall nu försöka sortera ut dom och se vad det betyder.
 
Jag har stor längtan efter super killen så klart, det är ju inte så länge sen han tackade för sig på vår jord yta. Det är en son sorg efter ett barn som drabbas av obotlig cancer, och denna hemska sjukdom som skördar massa liv i onödan. FUCK CANCER.
 
Fick en morgon hälsning av Pia som trodde hon skulle jobba. Men Icks sa Nicke. Hon lämna lite saker som hon fixat till mig så det känns super bra. Då så, det var de och då skall jag ner till Brinken och höra vad Reumatologen sa till Camilla.
 
Den blommar ju som attan just nu, det kunde man ju ha förstått. Efter ett trauma kan den bara blomma upp som fasen. Det är så klart att hon har massa skit i kroppen, höften, ryggen, axeln, knät, nacke och allt annat. Medicin och värktabletter.
 
Ja det är ju så min tjej lever just nu och det har jag vant mig vid efter så många år med SLE. Det blir go fika och massa snack om ditt och datt, vi kollar på Hawaii five - 0. Det är lugnt och det är skönt, jag hoppas att det är så hela dagen. Camilla somnar bred´vid mig och då vet jag att hon är avslappnad.
 
Det blir lite middag och det är kycklingsallad och det är ju mumsigt. Thomas fixa middagen.  Super gott Thomas, Tack. Då blir det lite mer go fika och lite snack så tycker jag att det är dags att ta mig hem. Jag har ju medicin som skall tas och det blir ju bra så.
 
Kram och puss vi ses i morgon efter vattengympan. Jag skall plocka upp Pernilla också så det blir en mycket trevlig dag i mitt liv Nu skall jag ha lite healing och tända rökelser och må bra. Det är viktigt i ett harmoniskt liv. Jag skall ha det bäst för mig. Det är bara jag som kan göra det också för mig.
 
Lägger mig nu och tackar för denna dag, jag hoppas att det är en skön natt som kommer så jag är utvilad i morgon. Det blir nog en super duper dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0