Så skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200904
och det är Gisela som har namnsdag.
 
Då skall jag ta tag i denna dag som är en fredag och nu kommer helgen och min man . Det blir ett dubbel lycka. Jag har nu också full styrka på allt runt omkring mig, sjukgympa, vattengympa och mediyoga. Det kan inte bli bättre, jag njuter av detta och känner att jag är så glad.
 
Nu skall min rygg bli stärkt och mjuk. Jag skall slippa att vara stel och jag skall slippa känna mig obekväm i min rygg. Det är bara att göra och se vad som händer. Jag har många år framför mig så jag vill njuta av dom och känna mig så tillfreds. Kunna åka 10 mil utan bekymmer och att hämta barnbarn som vill komma och bara vara med dom.
 
Vist har jag några elaka människor som önskar att jag dör nu gärna i går. Men jag är sund och stark så jag skall väl hålla länge till. Ja det kan ju vara en fördel då mina barnbarn inte är så värst gamla. Ja då så njut av mitt liv och se till att må bra, det är ju det som är bra.
 
Frukost, klar, duschen klar, bäddning klar super då kör jag med min dag. Detta händer i dag, fortsätt läs om min dag. Inga krigs utbrott, eller mode reportage, bara en dag med mig och mina tankar. Ibland sätter jag in några kommentarer. Dock inga elaka kommentarer, jag undan ber dom, detta är min blogg och min dag inte er.
 
En fin förmiddag skall det bli, jag är på Brinken och ser till att allt är som det borde, dåliga dagar och bra dagar. Det är lite snack och så go fika förstås. Jag hoppas att det blir så bra det bara kan och så roligt det blir. Jag skall luncha lite med Karlssons. 
 
Det är ju en sak till, nu skall jag hälsa på Erikka en stund. Det blir ju så kul och så spännande. Det har sitt hus och hon har ett nytt jobb. Skall bli spännande att höra om. Ja så blir det. En trevlig dag med bra vibrationer.
 
 
Middag hos Karlsson där även Doris och Angelica är. Det är så kul att träffa denna underbara tjej igen. Hon är så trevlig och hon är så rolig. Nu är det ju bara att svänga med och ha en bra kväll.
 
Allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0