sjukgymnastik i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200831
och det är Arvid & Vidar som har namnsdag. 
Vecka 36, dag 244 på året
 
Det är som du ser en ny vecka och det betyder att jag är i ett ny fas med sjukgymastik, vatten gymmpa och yoga. Det kommer att kännas super och jag kan bara ha en skön vecka runt omkring mig. Jag vill då att det får blir sådan här bra vecka som man vill ha. Inga mail om hot eller förtal, inga tråkiga sms och inga tråkiga telefonsamtal. En lugn och skön dag som bara skall rulla på så fint.
 
Jag har startat med min frukost så den är klar och lika så badrumms stöket. Bädda skall jag snart göra och så kan man börja återhämtningen i dag, detta med oro och ångest kommer fram allt mer och mer. Det är en berg och dalbana hela tiden.
 
En liten kille som inte ens fick vara kär, en liten kille som inte får vara med sina kusiner, en liten kille som inte fick ha ett sommarlov, en liten ängel som nu slipper smärta, förlamning och talsvårigheter, kan nu springa fritt på en grön fin äng.
 
Jag vet att jag kommer snart, det vet jag då skall vi leka och invänta resten av vår familj. Ja det är så det är just nu och jo det gör så inåthelvetes ont. Hjärtat kanske brister jag vet inte, inget jag kan styra över. Men det är nog bara att se till att ta små steg igenom denna sorg.
 
Jag skall nu göra mig klar för att ta och lufta Bee ett tag, det blir en liten promenad eller åktur mera. Jag skall lämna Juhani på vård centralen, och hämta min medicin, plocka upp Juhani och sen åka till Brinken för att bara ta en te och snacka lite. Jag har sjukgymnastik så det blir att dra till Tullinge nu.
 
Så det blev ett träningspass som heter duga. Jag kämpar som fasen, det är så satans ont i ryggen. Ja det får jag nog dras med resten av mitt liv. Så jävla jobbigt. Men det är så bara och nu skall jag göra så gott jag kan. Det är bara så det är. Ja ha då så, heja heja, så duktig jag är. Det är i alla fall lättare att kämpa med en själv när man är motiverad.
 
Klar och ganska trött, jag kommer att se till att få många bra pass här, övervakad av en sjukgymnast då är det ju hur bra som helst. Ja då så nu är jag klar och skall åka hem till Karlssons. Jag hoppas att det blir en bra dag och att inga konstigheter är på g här inte.
 
Vist ja, i ett svagt ögonblick lova jag köra Juhani till Jordbro. Det skall jag ju göra nu. Så kom nu så åker vi. Det blir tur och retur, jävla lata unge, ha ha ha. Nä han betala faktiskt bensin så jag tycker det är okej. Då har jag lämnat min son och nu skall jag tillbaka till Camilla. Jag tar en sväng och kollar om det är något som behövs.
 
Jag tar en fika och så kommer det en massa andra saker som bör göras, men inte är så viktiga. Viktigt i dag är ju att bara njuta av dagen och se till att få må bra så gott det går. Jag och Camilla tittar på Five-o, bra serie och spännande. Ja så vi kollar på många avsnitt.
 
Thomas spelar hockey med grannen tror jag. I alla fall blev det mycket sent innan jag kommer hem,
Nu skall jag sova och möta morgondagen med en skönt härligt leende.
På återseende och gör en bra kväll.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0