Skön söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200920
och det är Elise & Lisa som har namnsdag.
 
Jag skall börja med att gratta min son Jimmie på hans födelse dag. Det har gått många år nu sen han förgyllde min värd. Jag har fått ett gäng barnbarn av han så det är jag mäktigt glad över. Tindra är den äldsta och Haylie är yngst.
 
Ja det är nu söndag så det är bara att njuta av denna söndag så bra det går, har legat fel så jag kan inte riktigt röra mig som jag vill. Det släpper snart och då är allt okej igen. Så nu skall jag ta min frukost och se vad danna dag kan bjuda på.
 
Jag har inte så välplanerad söndag, det är ju trist och jag skulle veta allt i förväg för att se vad som bör göras och det jag fixar. Men så är det ju inte. Jag hoppas bara att det blir bra snart. Nu så är det ju frukost och jag skall njuta ett tag av denna heliga stund.
 
Det är nu bara att köra på och se vad denna dag kan ge mig. Jag har inga planer som sagt och det är ju bra. Men gubben skall kolla trav så jag kan fara ner till Camilla och hänga där. Jag tror det är en utmärkt ide. 
 
Har ett litet sug på te så jag fixar och kaffe till Camilla. Vi kollar på en serie som heter The good Witch. En bra serie om man gillar lite sånt förstås. Men vi hänger ett tag när det blir lunch och så är det bara att njuta av den med min dotter.
 
Jag hoppas att det är en fortsatt bra dag. Jag har inga som helst känningar på annat. Så då kan man lugnt vara kvar i denna dag hur länge som helst. Jag har en super bra dag. Min man får ett ganska bra trav resultat, dock inte hans egna. Då kan man ju bli lite fundersam om han skall spela själv eller med andra.
 
Jag far hem där vid 17 tiden för att äta med min man, travet är klart där om en timma så det är väl okej. Jag hoppas att det är en lugn kväll och att jag kan bara vara en stund och ha soffhäng hemma. Det går ju super så då kan man ju vara nöjd med dagen/kvällen så långt.
 
Tar mig till min säng för att sova, gubben är också trött så han ligger redan. Bra dag med en odramatisk dag. Fin som fasen och det är för att min son fyller år, eller?
Njuter av en god sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0