Tung dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 20092
och det är Tekla & Tea som har namnsdag.
 
Det är dagen då min man kommer hem. Det är just denna dag som blir så mysig att han kommer hem. Det är denna dag som han sliter för. Ja inte jag dock, jag har slutat att slita för jag är pensionär. Det låter bra eller hur, jobbat hela mitt liv från det jag var 17 till nu.
 
Massa problem längst vägen men det är inget som jag inte fixa. Ryggen har varit jobbig många gånger. Men den skall snart fungera igen som jag vill. Det är rätt skönt att titta tillbaka på dessa dagar vad jag har gjort. Jag är så stolt över mig själv. Jag har jobbat med olika saker men kände att vården var nog bäst.
 
Hjälpa människor som verkligen behöver ens hjälp, det är ett kall. Trotts massa olika skador i ryggen och massa operationer har jag ställt mig upp och jobbat på. Tar hand om mina krämpor och fortsätter stå rak i bussarongen. Det är så viktigt att ha rent mjöl i påsen eller rent framför sin egen dörr.
 
Ja jo många människor har utnyttjat mig och min eldsjäl, det är jag fullt medveten om och det kan jag väl då ångra liksom. Men jag är en människa som hoppas på att människan är god innerst inne. Men ak så fel man har. Det finns olika människor som förtalar en, beskyller en för olika saker, listan kan bli lång jag ids inte ens att diskutera detta.
 
Jag har många gånger fått gå tillbaka till ruta ett och bygga upp mitt liv igen. Jag har många fina människor runt mig som är med mig för min skull, inte för att få något eller vinna över mig. Jag är så less på detta skit som alltid skall cirkulera och ta plats. Så jävla fel det är. Och nu 2020 kan vissa människor inte låta bli att se till att låta mig vara i fred. Så sjukt jobbigt.
 
Jag har i alla fall fina barn och det gläder mig. Nu vet jag att det finns en liten störning hos vissa och det kan jag köpa. Då min dotter och svärson går igenom en mardröm. Det är så klart att ingen mamma eller pappa skall få utstå en  för lust av ett barn. Ingen ( det gäller även de som alltid skriver skit om mig ). Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle bli om någon av mina barn dör.
 
Jag har alltid sett till att mina barn kommer först, alltid gör dom det nu också. Då min dotter har det lite jobbigt efter förlusten av sin son blir det självklart att jag finns vid hennes sida. Inga konstigheter tycker jag. Jag är fortfarande mamma till de andra. Det kan INGEN ta ifrån mig, INGEN.
 
Jag har sett till att finnas vid deras sida när det behövs, dom är vuxna nu och då är det lite lättar för mig att ta en sak i taget. Men det är jag som har burit dom i 9 månader och sätt till att det har de behövde och massa kärlek.
 
Så jävla jobbigt livet än har varit så är jag den som alltid varit där. Nu är det jag som hjälper dom så gott jag kan. När en av sönerna bodde i Salem var jag där, när han med familj flytta ut på landet vara jag där. När barnbarnen kom var jag där för alla. 
 
Nu är det så att ett barnbarn har lämnat oss och då är jag där. Fina super Linus du kämpa i ett år och vi hoppades på att allt skulle bli bra. Att allt var en dålig mardröm. Men icke cancern tog dig till slut och det är så tråkigt. Du är så saknad. Att vi har mist andra också är så tråkigt, det är så ofattbart när en människa går bort. 
 
Man kan inte ta på känslan, man kan inte leva utan att sörja. Jag sörjer lika mycket nu som då. Alla tankar går tillbaka till mina förluster, vilket är många. På mitt jobb har så många fina människor lämnat jordelivet och det drar också mig tillbaka till mina förluster. Det är så tragiskt så tungt.
 
Jag har rätt till min känslor och jag sörjer de jag älskade på mitt sätt och ingen kan göra något åt det, det är mina känslor och jag har rätt till dom, även fast många säger tvärt om. Jag hoppas slippa säga det igen. Jag har rätt till mina känslor så det så.
 
Nu skall jag fortsätta min dag. Det blir lite sällskaps åkande, Juhani skall till läkaren och Camilla skall till sjukgymnasten. Det blir en lunch och så en sväng till Juhanis jobb. Det är sen fika och snack på Brinken och jag hoppas att det blir en lugn och fin eftermiddag.
 
Jag har samtal på KHS, det är sent men vad gör det. Jag skall handla på vägen hem så det går ändå bra. Nu är det bara att snacka tills jag inte orkar mer. Klart med det och även handling. Skall lämna lite till Camilla och sen hem till mig och hoppas mannen i mitt liv har kommit hem.
 
Hej min pajas, kom du nyss? Okej jag fixar något att äta till dig. Hur är nya luren? Hoppas du kommer att gilla den. Jag vet inte vad det är för wifi lösen ord, ta det med sonen. Han kommer snart. Jag har inget att göra i kväll så jag skall nu ta mig och titta på TV och sen sova, känner mig trött och less.
 
Det var denna dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0