Vattengympa i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200901
och det är Samuel & Sam som har namnsdag. 
Vecka 36, dag244 på året
 
Hej september, det är ju så att vi har bytt månad i dag, det är ju galet vad tiden rullar på, Det är lite kyligt ute nu och hösten vill tränga sig på. I dag är det just nu 12 grader men solen skall lysa så då kan det bli 18 - 19 grader, det är ju så skönt.
 
Ja då skall jag ta hand om denna nya månad och nya dag på bästa sätt. Jag har lite att stå i och lite att göra så jag måste starta nu på en gång. Dusch, frukost, påklädning, bäddning och så i väg.
 
Ja det blir körigt när man skall hinna med allt, men det gör jag ju alltid. Jag har tiden på min sida.  Så då kör jag nu så jag kan ha lite vatten gympa så här på morgonkvisten. Tittar på klockan och tänker nu är det dags. Resan går bra inga köer. Framme.
 
Så var det klart och jag kan nu åka hem, det betyder att jag skall fixa lite hemma innan jag åker ner till Brinken. Jag tar och fixar tvätten och sen är det väl bara att åka. Jag kommer ner och då skall jag med till Kungens kurva. Thomas skall ha något på Stadium. Camilla handlar också.
 
Jag köper tröjor till min man, och strumpor. Så går vi till plantage, handlar blommor. Ja så vara det hem då. Jag blev en smula hungrig och Thomas har en wok som är från i går kväll. Det var ännu godare i dag. Jag bara älskar hans mat.
 
Ja det blir Hawaii five- o, Thomas skall åka och köpa ett spel. Så då blir vi ensamma, Miss Paakki kom. Så vi titta på serien och hade go fika. Det blir lätt många avsnitt så där sitter vi och kollar.
Jag tar sen mitt pick och pack och åker hem. Jag hoppas att få en bra kväll med lite TV och så.
 
Det var de, nu är det slut för idag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0