Äntligen fri

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är tisdag den 210406
och det är Vilhelm & William som har namnsdag.
 
Dagens ord "Openness"
 
 
Frid kommer inifrån,
sök det inte utifrån.
 
 
Då så sista inlägget gjort. Det känns tråkigt men å andra sidan skriver inte jag för andra utan för mig själv och då är det bara att fortsätta i en annan form, men inte här dock. Jag har startat min dag med att kramat om min man och se till att han är i väg mot sitt jobb. Jag har haft lätt yoga i dag för det är vad som funkar just nu. Ja så är det ju min frukost.
 
 
Jag har en skön morgon för kropp och skäl, det är fantastiskt vad lugn musik är bra för kropp och skäl på morgonen. Det är ju helt galet. jag känner mig så positiv och stark, super lugn i kroppen. Det är det som är viktigast för mig på morgonen att jag hittar en balans som bara gör mig gott. Det är ju därför jag har min morgon stund i tystnad och lugn och ro.
 
Min dag kör på och det är som det skall. Camilla kommer för hon skall köra sin bil så mycket det går, Bee får vila lite och det är ju inte så kul att inte köra. Men det är bra att Camilla kör. Vi tar lite fika och tittar på Long island medium hon är så bra och det passa mitt tro och vad jag känner. Jag skulle verkligen vilja träffa henne. Jag tror det skulle ge mig så mycket. Det är en dröm jag har. bara hoppas vi stöter på varann någon gång. Ja så är det då lunch och i dag köper vi en tonfiskmacka på Benevento.
 
Vi är nu på Brinken och skall göra lite småsaker. Det finns alltid något att göra. Jag tycker vi kan se några avsnitt på Chicago fire. Så tiden ramlar för bi och helt plötsligt är det middag. Jag äter med Karlssons och det är fisk i dag. Hur gott som helst. Jag skall få skjuts efter detta avsnittet. Kommer hem och nu är bloggen låst så imorgon kan jag skriva allt jag vill och känna mig nöjd. Allt som händer och har hänt. Det blir en enda av att spy ut allt i mitt hjärta. Det skall bli så skönt.
 
Jag gör kväll nu så det är väl bara att säga.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0