Camilla Grattis

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK

Välkommen
Det är fredag den 210409
och det är Otto & Ottilia som har namnsdag.

Dagens ord "Delight"
 
 
Lyssna på din kropp - den talat ständigt till dig och
genom att uppmärksamma huvudvärk, stel nacke, orolig mage eller
kliande hud kan du bli medveten om dina problem och hindra dem att bli större.
 
Grattis Camilla på din födelse dag
 
 
 
Då skall jag köra igång min dag som då är på G. Jag skall ner till Camilla för att ta en te innan jag  och hon skall till Tullinge och se vad det blir av det. Men först alltså ner till Brinken. Jag är på väg ner i hissen nu och skall bara kasta soppor först. Det är en bra morgon med allt vad det innebär. Jag har en bra känsla av att det blir en bra dag för både mig och Camilla. Hon skall visserligen få hård massage av sjukgymnasten.
 
Det är så att Thomas är hemma, han äter födelsedags frukost med sin fina fru. Han är en fin kille med så många bra saker. Han vet exakt hur han skall fixa med sin fina fru. Ja då så nu kommer Thomas boss och dom skall iväg på jobb. Det är då dags att vi tar oss till Tullinge också. Nu skall vi göra en hård och jobbig behandling, vi och vi det är Camilla som skall få behandlingen. Det är så mycket saker i hennes kropp som har pajat och det tar tid att fixa dom. Men hon och sjukgymnasten ger inte upp.
 
Det är väldigt kul att vara med och se vad hon gör och detta skulle inte jag klara av, sjukgymnasten hänger på sin armbåge, som är placerad där Camilla har ont eller väldiga besvär. Det blir väldigt påfrestande och det gör jävligt ont. Men Camilla vet att det går över om ett par dagar, så på månda när vi tränar är det mycket bättre.
 
Ja det är ju då dags att tacka för oss och önskar sjukgymnasten et trevlig helg. Så då måste vi till ICAMAXI för att handla, lite folk på morgonen och det ökar på efter tio tiden. Så om man är där innan så är det bra. Jag har lite som måste handlas och det har även Camilla, jag hoppas att det är en snabb affär detta, jag är lite trött i kroppen. Gå i affärer och särskilt ICAMAXI är jobbigt.
 
Ja det blev RUSTA också för engångshandskar. Det är bra saker vill jag lova och i dagens samhälle med Corona är det viktigt.  Jag har sätt så många artiklar om folk som festar i stora grupper och det står massa folk i kö vid liftarna för att åka skidor. Men hur tänker alla? Smittas inte ute eller? Jo den är ju luftburen så den smittas vist. Ha avstånd och se till att man inte för smittan vidare. Det är galet att människor i allmänhet inte kan ha den respekten.
 
Ja det är ju det, respekt. Vad jag tycker att man skall ha och det är ju så det är respekten finns liksom inte. Jag tror att det är upp till vara och än att visa respekt. Jag skall inte skriva ner mig med detta för vist är det jobbigt med pandemin som är över hela världen. Jag tycker det är otäckt och det är inte alls så kul att se att det inte ebbar ut.
 
Då är vi hemma igen och det är en sån där skön eftermiddag med fika och lite serier. Jag skall hem vid fyra för att fixa middag så det är ju bra att fördriva tiden men Camilla innan. Ja det är en bra eftermiddag, Camilla börjar dock få ont i kroppen efter de som Sjukgymnasten gjorde i förmiddags. Det är ju helt crazy.
 
Hemma är min man och vi möts på parkeringen och han hjälper mig upp med sakerna som jag har handlat. Vi tar det lugnt en stund och ser till att komma ner i varv. Min man fixar sig i badrummet och det är snart dags att ta sig ner till Brinken för att gratta Camilla och ta en tårt bit. Det är trevligt och vi kollar på Deadpool 2. Den är så grym, vilken humor den har. ja då skall vi hem, blir det mat eller inte, jag hoppar det och det gör Ari också. Klockan är ju närmare 22 så då blir det mat i natt vilket jag tycker är alldeles för sent.
 
Vi gör kväll och det är ju så skönt efter en bra dag och kul kväll. Har nu lagt mig och får en fundering varför inte Pia ringer. Hon skulle ju ringa när hon åker hem efter jobbet. Hoppas hon ringer i morgon. Jag skall nu sova och hoppas på en bra natt utan smärta vilket inte fungerar så bra.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
Bilder från Google.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0