Det är en dag med lite olika saker att stå i

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är torsdag den 210429
och det är Tyko som har namnsdag.
 
Dagens ord "Onedience"
 
 
Det kommer alltid en ny dag när jag är kvar på jorden. Det är så klart en lättnad och det är så skönt att man kan starta på nytt varje morgon. Det är inget krångel utan bara att stiga upp och sen göra det man skall och njuta av dagen, morgonen, tystnaden, mjuk musik, frukosat och det är bara min härliga morgon. Det är så mysigt och så skönt att bara njuta. I går hade jag två samtal från Joline och hon är så fin, lilla gumman som står så nära mitt hjärta.
 
Det är mysigt att höra henne berätta om sin dag och hur hon spenderar sin dag. Skolan och hemma allt är så kul att höra. Nu i dag är det svårt för mig att åka långt, mitt knä är inte så bra vill jag lova. Det är supergalet men det är jobbigt, jag kan ju inte sträcka ut benet då jag kör när det smärtar som mest. Men det skall nog gå hoppas jag, en vacker sommar dag.
 
Det är frukost och jag skall ta och sätta mig och njuta av den och det är ju så mysigt att kunna forma sin dag efter en stuns avkoppling och känna att man är i sån fin balans i kroppen. Jag har allt i min närhet och känner att det är så mysigt. Så nu skall jag ta tag i morgonrutiner och sen är det bara att köra den korta sträckan till Brinken.
 
Vi tar te och gör oss redo för en dag med sjukgympa, sjukgymnast koll, bankärende och lite te och fint sällskap av middagsgäster: Jag skall nu bara ta te och njuta av en förmiddag med Camilla som är mitt sällskap. Det är ju bra att känna denna sköna stämning när man umgås och känner att man har varann om man behöver. Camilla går igenom en hård och tragisk stund just nu, det är svårt att säga hur det känns för det går inte.
 
När man inte mist ett barn själv kan man inte säga hur det är eller känns. Sen vad man gör av sina känslor och arbetar med sin förlust det är ju väldigt olika det kan man säga är individuellt och visar sig på många olika sätt. Det man skall säga är att det är inte så bra och känna bitterhet. Det kan leda till att man faller djupt ner i ett avgrundshål, svårt att ta sig upp. Att bearbeta den med hjälp av kunniga människor är super. Vissa är ju så proffsiga inom detta ämne. Man tar hjälp av dom och man kan då se en prick av hopp.
 
Nå väl vi skall mot Tullinge nu och göra ett ryck med lite arbete med kroppen det är en bra sak att göra och man kan ju säga att det är en av många saker som är bra för prossen av sorgearbete. Jag har ju alltid känt att göra saker med kroppen och då också ha en skön stund för att få i gång muskler, psyket, lungor, hjärta, muskler och att få en bra känsla är mycket bra och det är ju så man kan arbeta ut sin sorg.
 
Ja dagen fortsätter och det blir en bra dag och jag känner mig på super skönt och starkt humör. Hur man känner sig stark? Ja man behöver inte mäta styrka med någon, man kan andas och fylla luft i lungor och vara närvarande i nuet och bara ta det där ifrån ut och vidare in i dagen. Vi åker till mig och tar lite fika och det är ju så härligt att vara två som kan göra dessa saker och bara njuta av den härliga dagen.
 
Det är torsdagsmiddag i dag och det blir kyckling och sallad. Ja det är ju super och vi kan sätta os och njuta av en trevlig kväll. Jag tror att denna upplysta dag är så bra och man kan allt se till att bara ta hand om den på bästa sätt. Jag skall berätta att det är hur du gör din dag och vilka värderingar du sätter in i din dag som är viktigt. Att jag bär på sorg, förluster, och andra störande moment är inte all bra för kropp och själ.
 
Att se ljuset och bara ha en bra dag utan att värdera olika saker är ju det man måste göra. Det är min dag och jag ser bara till att göra mitt och låter dig själv arbeta med det du har. Hoppa på andra människor eller bitterhet är ingen lösning. Man förlorar i det långa loppet. Jag har en viktig sak i mitt liv och det är ju bara att njuta av det på rätt sätt och inte genom att trycka ner andra för man själv mår dåligt.
 
Min kväll är ett faktum och jag skall njuta av det en stund och sen tar jag natt och sover ett par timmar. Jag hoppas att du också kan sova och får en bra sömn för att det är viktigt att låta hjärnan få sortera och bearbeta sitt och sen få den vilan som behövs för att kunna sortera ut allt nästa dag. Hjärnan är komplex men när den fungerar är det en magnifik sak man skall vara rädd om.
  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0