En dag till på SPA

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är lördag den 210417
och det är Elias & Elis som har namnsdag.
 
Dagens ord "Integeity"
 
Vad nuet än ger dig,
acceptera det som om
du själv hade valt det.
 
Morgonen startar med att mitt larm går av klockan 06,00. Det var inte meningen och det bara blev så, Eva är redan vaken och det har hon varit ett tag. Jag känner att jag har sovit så bra och så länge det är bara så skönt. Det blir frukost klockan 08,00 och det är ju det vi väntar på. Hinner packa i ordning på mina saker och ser till att dom kommer på plats. Vi bär in våra saker till andra rummet där det kan stå tills vi är klara för att bära ut sakerna till bilen. Det är ju bra så, frukosten var super som alla hotell frukostar är.
 
 
 
Väskor i bilen och då blir det en dag på spaavdelningen. Pia skall på massage kl. 10,45. Så vi andra hittar ett ställe att sitta på, sen är det ansiktet för mig och fötter för Camilla. Malin och Eva har tagit helkroppsmassage så det var ju skönt för dom. Det är dags för lunch och jag äter en råkost sallad. Det var super gott. Lite mycket svart ris bara. Jag får fotmassage och det var så skönt kan jag lova.
 
 
 
Så skall vi väl packa oss i bilen klockan är 15,30, det tar ju ett tag att kommer hem, vi skall tanka också det blir ju då efter en stund på vägen, handlar lite cocosbollar och mumsmums. Det är bra att ha hemma. Men jag har min dotter med mig hem och det känns bra. Hon skall sova hos oss och det känns ännu bättre. Att ha ett av barnen hemma över natten är så underbart. Inget som jag kommer att ångra. Vi tittar på TV och äter middag, Ari har lagat och det är gott. Av någon anledning kan jag inte äta så mycket det tar stopp liksom.
 
 
 
Till slut är det natti natt, trött efter en dag på spa och glad att jag kom iväg med min dotter till slut. Hon hade en fin fredag och lördag och jag hoppas hon är nöjd.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0